-
Kosten kroppen klockan : att äta, sova oc...
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2006. 150 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Se våra andra böcker för samfrakt!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185225712
- Titel
- Kosten kroppen klockan : att äta, sova och arbeta på udda tider
- Författare
- Lennernäs, Maria
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 150 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler människor arbetar i dag på udda tider och många har nattarbete. Andra vänder på dygnet frivilligt eller stressar för att få in så mycket som möjligt under den vakna tiden på bekostnad av sömn och återhämtning. Det här är en bok om kosten, kroppen och klockan. Den handlar om när och hur ofta vi behöver äta för att hålla vikten och må bra i allmänhet, och vid annorlunda arbetstider i synnerhet. Kosten Kroppen Klockan innehåller allt ifrån energibehov och vad som styr och stör kroppsklockan till tips på snabbmat och recept. Boken riktar sig till dig som har oregelbundna arbetstider eller undrar vad du ska äta vid nattarbete. Men den är också inspirerande för dig som arbetar med företagshälsovård, kostinformation eller liknande. Kort sagt är boken skriven för alla som vill veta mer om hur mat och måltider, sömn, stress och dygnsrytm påverkar välbefinnande, prestationsförmåga och hälsa. Ur innehållet:- Den biologiska klockans betydelse- Äta bör man, men när? - Äta bör man, men hur mycket av allt? - Livsstil och hälsa - Äta smart under arbetstid - Mat-, sov- och arbetsklockan - MenyförslagMaria Lennernäs är nutritionsforskare och har arbetat både på Livsmedelsverket och på Folkhälsoinstitutet. Hon har medverkat i flera studier tillsammans med sömn- och stressforskare för att ta reda på hur mat vid olika tider påverkar vakenhet, mental prestationsförmåga och hälsa, dessutom är hon den första forskare som skrivit en avhandling om hur arbetsscheman påverkar tidpunkter för måltider och vad det gör med hälsan.I dag är hon nutritionsansvarig på Svensk Mjölk men föreläser regelbundet på högskoleutbildningar och för olika företag och organisationer. Dessutom medverkar hon då och då i tv och radio.Karin Wiberg är medförfattare. Hon har en kostekonomexamen i bagaget och utbildar sig till dietist. Hon har ett brinnande intresse för god (och hälsosam) mat, kost och träning. Hon arbetar själv som instruktör på Friskis & Svettis och håller i matlagningskurser.
Fitnessförlaget 9789185225712 -
Kosten kroppen klockan : att äta, sova oc...
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2006. 150 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185225712
- Titel
- Kosten kroppen klockan : att äta, sova och arbeta på udda tider
- Författare
- Lennernäs, Maria
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 150 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler människor arbetar i dag på udda tider och många har nattarbete. Andra vänder på dygnet frivilligt eller stressar för att få in så mycket som möjligt under den vakna tiden på bekostnad av sömn och återhämtning. Det här är en bok om kosten, kroppen och klockan. Den handlar om när och hur ofta vi behöver äta för att hålla vikten och må bra i allmänhet, och vid annorlunda arbetstider i synnerhet. Kosten Kroppen Klockan innehåller allt ifrån energibehov och vad som styr och stör kroppsklockan till tips på snabbmat och recept. Boken riktar sig till dig som har oregelbundna arbetstider eller undrar vad du ska äta vid nattarbete. Men den är också inspirerande för dig som arbetar med företagshälsovård, kostinformation eller liknande. Kort sagt är boken skriven för alla som vill veta mer om hur mat och måltider, sömn, stress och dygnsrytm påverkar välbefinnande, prestationsförmåga och hälsa. Ur innehållet:- Den biologiska klockans betydelse- Äta bör man, men när? - Äta bör man, men hur mycket av allt? - Livsstil och hälsa - Äta smart under arbetstid - Mat-, sov- och arbetsklockan - MenyförslagMaria Lennernäs är nutritionsforskare och har arbetat både på Livsmedelsverket och på Folkhälsoinstitutet. Hon har medverkat i flera studier tillsammans med sömn- och stressforskare för att ta reda på hur mat vid olika tider påverkar vakenhet, mental prestationsförmåga och hälsa, dessutom är hon den första forskare som skrivit en avhandling om hur arbetsscheman påverkar tidpunkter för måltider och vad det gör med hälsan.I dag är hon nutritionsansvarig på Svensk Mjölk men föreläser regelbundet på högskoleutbildningar och för olika företag och organisationer. Dessutom medverkar hon då och då i tv och radio.Karin Wiberg är medförfattare. Hon har en kostekonomexamen i bagaget och utbildar sig till dietist. Hon har ett brinnande intresse för god (och hälsosam) mat, kost och träning. Hon arbetar själv som instruktör på Friskis & Svettis och håller i matlagningskurser.
Fitnessförlaget 9789185225712 -
Kosten kroppen klockan. Att äta, sova oc...
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2006. 150 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Skyddsomslaget med diskret lagad reva. Försättsbladet med bortklippt namn. Förefaller oläst. Fä0rgfotoillustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185225712
- Titel
- Kosten kroppen klockan : att äta, sova och arbeta på udda tider
- Författare
- Lennernäs, Maria
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 150 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler människor arbetar i dag på udda tider och många har nattarbete. Andra vänder på dygnet frivilligt eller stressar för att få in så mycket som möjligt under den vakna tiden på bekostnad av sömn och återhämtning. Det här är en bok om kosten, kroppen och klockan. Den handlar om när och hur ofta vi behöver äta för att hålla vikten och må bra i allmänhet, och vid annorlunda arbetstider i synnerhet. Kosten Kroppen Klockan innehåller allt ifrån energibehov och vad som styr och stör kroppsklockan till tips på snabbmat och recept. Boken riktar sig till dig som har oregelbundna arbetstider eller undrar vad du ska äta vid nattarbete. Men den är också inspirerande för dig som arbetar med företagshälsovård, kostinformation eller liknande. Kort sagt är boken skriven för alla som vill veta mer om hur mat och måltider, sömn, stress och dygnsrytm påverkar välbefinnande, prestationsförmåga och hälsa. Ur innehållet:- Den biologiska klockans betydelse- Äta bör man, men när? - Äta bör man, men hur mycket av allt? - Livsstil och hälsa - Äta smart under arbetstid - Mat-, sov- och arbetsklockan - MenyförslagMaria Lennernäs är nutritionsforskare och har arbetat både på Livsmedelsverket och på Folkhälsoinstitutet. Hon har medverkat i flera studier tillsammans med sömn- och stressforskare för att ta reda på hur mat vid olika tider påverkar vakenhet, mental prestationsförmåga och hälsa, dessutom är hon den första forskare som skrivit en avhandling om hur arbetsscheman påverkar tidpunkter för måltider och vad det gör med hälsan.I dag är hon nutritionsansvarig på Svensk Mjölk men föreläser regelbundet på högskoleutbildningar och för olika företag och organisationer. Dessutom medverkar hon då och då i tv och radio.Karin Wiberg är medförfattare. Hon har en kostekonomexamen i bagaget och utbildar sig till dietist. Hon har ett brinnande intresse för god (och hälsosam) mat, kost och träning. Hon arbetar själv som instruktör på Friskis & Svettis och håller i matlagningskurser.
Fitnessförlaget 9789185225712 -
Kosten kroppen klockan : att äta, sova oc...
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2006. 150 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Allt fler människor arbetar i dag på udda tider och många har nattarbete. Andra vänder på dygnet frivilligt eller stressar för att få in så mycket som möjligt under den vakna tiden på bekostnad av sömn och återhämtning. Det här är en bok om kosten, kroppe läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185225712
- Titel
- Kosten kroppen klockan : att äta, sova och arbeta på udda tider
- Författare
- Lennernäs, Maria
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 150 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler människor arbetar i dag på udda tider och många har nattarbete. Andra vänder på dygnet frivilligt eller stressar för att få in så mycket som möjligt under den vakna tiden på bekostnad av sömn och återhämtning. Det här är en bok om kosten, kroppen och klockan. Den handlar om när och hur ofta vi behöver äta för att hålla vikten och må bra i allmänhet, och vid annorlunda arbetstider i synnerhet. Kosten Kroppen Klockan innehåller allt ifrån energibehov och vad som styr och stör kroppsklockan till tips på snabbmat och recept. Boken riktar sig till dig som har oregelbundna arbetstider eller undrar vad du ska äta vid nattarbete. Men den är också inspirerande för dig som arbetar med företagshälsovård, kostinformation eller liknande. Kort sagt är boken skriven för alla som vill veta mer om hur mat och måltider, sömn, stress och dygnsrytm påverkar välbefinnande, prestationsförmåga och hälsa. Ur innehållet:- Den biologiska klockans betydelse- Äta bör man, men när? - Äta bör man, men hur mycket av allt? - Livsstil och hälsa - Äta smart under arbetstid - Mat-, sov- och arbetsklockan - MenyförslagMaria Lennernäs är nutritionsforskare och har arbetat både på Livsmedelsverket och på Folkhälsoinstitutet. Hon har medverkat i flera studier tillsammans med sömn- och stressforskare för att ta reda på hur mat vid olika tider påverkar vakenhet, mental prestationsförmåga och hälsa, dessutom är hon den första forskare som skrivit en avhandling om hur arbetsscheman påverkar tidpunkter för måltider och vad det gör med hälsan.I dag är hon nutritionsansvarig på Svensk Mjölk men föreläser regelbundet på högskoleutbildningar och för olika företag och organisationer. Dessutom medverkar hon då och då i tv och radio.Karin Wiberg är medförfattare. Hon har en kostekonomexamen i bagaget och utbildar sig till dietist. Hon har ett brinnande intresse för god (och hälsosam) mat, kost och träning. Hon arbetar själv som instruktör på Friskis & Svettis och håller i matlagningskurser.
Fitnessförlaget 9789185225712 -
Kosten kroppen klockan : att äta, sova oc...
Inbunden bok. Fitnessförlaget. Förlagsny!. 2006. 152 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsny!
En bok om hur man bör äta om man arbetar på annorlunda eller oregelbundna tider. Författarna tar upp energibehov, vad som styr och stör kroppsklockan, ger tips på snabbmat och recept. Tänkt för den med oregelbundna eller udda arbetstider, men läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185225712
- Titel
- Kosten kroppen klockan : att äta, sova och arbeta på udda tider
- Författare
- Lennernäs, Maria
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 150 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler människor arbetar i dag på udda tider och många har nattarbete. Andra vänder på dygnet frivilligt eller stressar för att få in så mycket som möjligt under den vakna tiden på bekostnad av sömn och återhämtning. Det här är en bok om kosten, kroppen och klockan. Den handlar om när och hur ofta vi behöver äta för att hålla vikten och må bra i allmänhet, och vid annorlunda arbetstider i synnerhet. Kosten Kroppen Klockan innehåller allt ifrån energibehov och vad som styr och stör kroppsklockan till tips på snabbmat och recept. Boken riktar sig till dig som har oregelbundna arbetstider eller undrar vad du ska äta vid nattarbete. Men den är också inspirerande för dig som arbetar med företagshälsovård, kostinformation eller liknande. Kort sagt är boken skriven för alla som vill veta mer om hur mat och måltider, sömn, stress och dygnsrytm påverkar välbefinnande, prestationsförmåga och hälsa. Ur innehållet:- Den biologiska klockans betydelse- Äta bör man, men när? - Äta bör man, men hur mycket av allt? - Livsstil och hälsa - Äta smart under arbetstid - Mat-, sov- och arbetsklockan - MenyförslagMaria Lennernäs är nutritionsforskare och har arbetat både på Livsmedelsverket och på Folkhälsoinstitutet. Hon har medverkat i flera studier tillsammans med sömn- och stressforskare för att ta reda på hur mat vid olika tider påverkar vakenhet, mental prestationsförmåga och hälsa, dessutom är hon den första forskare som skrivit en avhandling om hur arbetsscheman påverkar tidpunkter för måltider och vad det gör med hälsan.I dag är hon nutritionsansvarig på Svensk Mjölk men föreläser regelbundet på högskoleutbildningar och för olika företag och organisationer. Dessutom medverkar hon då och då i tv och radio.Karin Wiberg är medförfattare. Hon har en kostekonomexamen i bagaget och utbildar sig till dietist. Hon har ett brinnande intresse för god (och hälsosam) mat, kost och träning. Hon arbetar själv som instruktör på Friskis & Svettis och håller i matlagningskurser.
Fitnessförlaget. Förlagsny! 9789185225712
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn