Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Jo, du kan! - Hur du tränar din mentala förmåga och lever ett rikare liv

Jo, du kan! - Hur du tränar din mentala förmåga och lever ett rikare liv

av

Häftad bok. Veje international. 2003. 89 sidor.

Gott skick. En mycket omtyckt introduktionsbok till mental träning. Boken behandlar frågor som hur du tränar dina mentala förmågor och lever ett rikare liv.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen


Förlagsfakta

ISBN
9185810428
Titel
Jo, du kan! : hur du tränar din mentala förmåga och lever ett rikare liv
Författare
Maria Paijkull
Förlag
Buena Vida AB
Utgivningsdatum
19930301
Omfång
89 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
115 x 169 mm Ryggbredd 6 mm
Vikt
84 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Har du hört den häpnadsväckande historien om mannen som skrattade sig frisk? Visste du att en flicka med bara en arm tog andraplatsen på gymnastikredskapet bom i amerikanska mästerkapen för några år sedan? Känner du till att ditt undermedvetna aldrig hört talas om ordet inte? Allt detta handlar denna boken om. Men först och främst handlar den om dig och mig och de enorma mentala resurser vi har. Resurser som oftast ligger dolda därför att vi inte vet hur vi ska komma åt dem. Ändå finns det väl utvecklade och beprövade tekniker att illgå. Dessa metoder har utarbetats av filosofie doktor Lars-Eric Uneståhl under hans mångåriga verksamhet som idrottspsykolog runtom i världen. Redan nu har tiotusentals elitidrottare använt sig av hans metoder, som i Sverige går under samlingsnamnet "Mental Träning" och i andra länder "Inner Mental Training". Mental Träning riktar sig till alla människor och är ett system för egenträning som syftar till att fungera och må bättre. Med hjälp av instruktioner och intalade kassettband kan man själv arbeta i sin egen takt för att bl.a. Utveckla sin känslomässiga stabilitet, stärka självförtroendet, öka koncentrationsförmågan och utarbeta livsmål, som ger mening och livsglädje.