Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
På egen hand

På egen hand

Pocketbok. Norstedts förlag Pocket. Första uppl. 2018. 607 sidor.

Mycket gott skick. Amy lever med den perfekte mannen. Hugh är omtänksam, rolig, attraktiv och en underbar pappa. Därför kommer det som världens chock när han plötsligt beslutar sig för att ta en paus - inte bara från jobbet, utan även från henne! I ett halvår tänker Hugh luffa runt i Sydostasien och leva livet, finna sig själv, träffa andra. Medelålderskris? Visst, men ändå ... Hur ska Amy klara det - ensam med tre halvvuxna döttrar, heltidsjobb och en smått excentrisk släkt? Men mycket kan hända på sex månader. Snart kommer insikten: hon har också en paus från Hugh. En chans att pröva vingarna. Och det finns frestelser i Amys liv som hon aldrig tidigare har gett vika för.
»Jag fullkomligt älskar bokens färgstarka persongalleri." AMELIA "galghumor, munterhet och en skvätt smärta i handling och språk." NORRKÖPINGS TIDNINGAR

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113084756
Titel
På egen hand
Författare
Keyes, Marian
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2018
Omfång
606 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
161 x 233 mm Ryggbredd 42 mm
Vikt
972 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Amys man Hugh lämnar henne inte. Han tar bara en paus från deras äktenskap, deras barn och deras liv tillsammans. I sex månader tänker Hugh resa runt i sydöstra Asien och det finns ingenting Amy kan göra för att ändra på det. Javisst har Hugh en medelålderskris, men en paus betyder väl att det kommer en fortsättning? Mycket kan dock hända på sex månader. När Hugh kommer tillbaka, om han kommer tillbaka, kommer han då att vara samma person som Amy gifte sig med? Kommer hon att vara densamma? För om Hugh har tagit en paus från äktenskapet, då betyder det väl att Amy också har en paus?

På egen hand är inte en historia om att bli kär, utan om att fortsätta vara kär. Det är Marian Keyes när hon är som roligast, smartast och bäst.