Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Är det någon där?

Är det någon där?

Ljudbok Norstedts Audio. 1 uppl. 2007.

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. Vattenmelonen hade sin Claire, i En oväntad semester handlade det om Rachel och i Änglar hette hon Maggie ─ alla tre är systrar i familjen Walsh. Nu drar det ihop sig igen. I den nya romanen möter vi den fjärde systern, Anna. Anna Walsh är ett vrak i allas ögon. Fysiskt nedbruten och känslomässigt omskakad ligger hon på soffan hemma hos mor och far i Dublin med bara en sak i huvudet: hon måste tillbaka till New York. New York betyder allt: där finns lägenheten, drömjobbet och, det mest betydelsefulla av allt, hennes man Aidan. Men inget är längre enkelt i Annas liv... Det är inte bara de fysiska och själsliga ärren som gör återkomsten till Manhattan komplicerad, utan också det faktum att Aidan verkar ha försvunnit. Är det dags för Anna att gå vidare – är det över huvud taget möjligt? Frågorna hopar sig, men en brokig skara av olycksbröder och -systrar, två födslar och ett helknäppt bröllop tycks kunna hjälpa henne att hitta svaren som kan förändra hennes liv. Är det någon där? är en dråplig, hjärteknipande och livsbejakande. Marian Keyes visar sig från sin allra bästa sida ─ igen. "Vi kommer att drabbas av sorg när det tar slut på Walsh-systrar hos Marian."

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789173132633
Titel
Är det någon där?
Författare
Marian Keyes
Förlag
Norstedts Audio
Utgivningsår
2007
Bandtyp
CD-skiva
Vikt
304 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vattenmelonen hade sin Claire, i En oväntad semester handlade det om Rachel och i Änglar hette hon Maggie ─ alla tre är systrar i familjen Walsh. Nu drar det ihop sig igen. I den nya romanen möter vi den fjärde systern, Anna. Anna Walsh är ett vrak i allas ögon. Fysiskt nedbruten och känslomässigt omskakad ligger hon på soffan hemma hos mor och far i Dublin med bara en sak i huvudet: hon måste tillbaka till New York. New York betyder allt: där finns lägenheten, drömjobbet och, det mest betydelsefulla av allt, hennes man Aidan. Men inget är längre enkelt i Annas liv... Det är inte bara de fysiska och själsliga ärren som gör återkomsten till Manhattan komplicerad, utan också det faktum att Aidan verkar ha försvunnit. Är det dags för Anna att gå vidare – är det över huvud taget möjligt? Frågorna hopar sig, men en brokig skara av olycksbröder och -systrar, två födslar och ett helknäppt bröllop tycks kunna hjälpa henne att hitta svaren som kan förändra hennes liv. Är det någon där? är en dråplig, hjärteknipande och livsbejakande. Marian Keyes visar sig från sin allra bästa sida ─ igen. "Vi kommer att drabbas av sorg när det tar slut på Walsh-systrar hos Marian." Heat