-
Friendly bread : baka glutenfritt från baguet...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 143 sidor.
Mycket gott skick. Mycket bra glutenfria recept och mycket bra recensioner.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262585
- Titel
- Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie
- Författare
- Moberg, Karin
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 268 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 768 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Vårt glutenfria bröd giv oss idag... och inled oss gärna i frestelse!«DN.»Fantastiska recept«ELLE Mat & Vin Att kunna baka glutenfritt bröd som är gott och saftigt är inte svårt – bara man får lite hjälp på traven. Karin Moberg och Oscar Målevik delar här med sig av sina bästa recept och ger många smarta tips. I sin bok bjuder de på 49 bakverk. Vad sägs om tomatbröd, solros- och havrebröd eller delikatessknäcke? Kanske smulpaj eller kanelbullar? Till festen finns kladdkaka, mandelkaka eller chokladmoussetårta med hallonpannacotta.Denna bok är till glädje inte enbart för alla dem som är glutenintoleranta – eller som har familj eller vänner som inte tål gluten – utan också för dem som följer en LCHF-diet och ändå vill äta bröd, men utan vete.Hembakt utan vete eller gluten har nu blivit enkelt, och resultatet blir fantastiskt. Ingen ska behöva vara utan gott bröd!
Max Ström 9789171262585 -
Baka glutenfritt med Ulrika
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2015. 128 sidor.
Mycket gott skick. Fina recensioner.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245240
- Titel
- Baka glutenfritt med Ulrika
- Författare
- Davidsson, Ulrika
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 613 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Välkommen in i Ulrikas bakstuga! Här får du lära dig hur du blir en hemmabagare som bakar nyttiga och glutenfria alternativ som smakar ljuvligt. Du kan fortfarande unna dig goda bakverk fastän du undviker gluten som många idag är känsliga för.Förutom över 60 recept med goda bakverk får du, som nybörjare på glutenfri bakning, råd och tips på hur du lyckas med att jäsa degen så att den bli lika fluffig och fin som du är van vid trots att inget vete används. Ulrika använder ett flertal olika hälsosamma alternativ som havremjöl, bovetemjöl, rismjöl, kokosmjöl, mandelmjöl, jyttemjöl och teffmjöl samt fiberhusk istället för vete. Riktigt goda matbröd, baguetter, limpor, tortillas, knäckebröd och pizzor hittar du här och Ulrika bjuder dessutom in till kakkalas med glutenfria tårtor, muffins, småkakor, cheesecake, kladdkakor och andra mjuka kakor som till exempel morotskaka och kardemummakaka – alla fantastiskt goda, och dessutom bakade utan socker!
Bonnier Fakta 9789174245240
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn