Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ny start - i samhället Arbetsbok

Ny start - i samhället Arbetsbok

Häftad bok. Gleerups Utbildning AB. 1 uppl. 2008.

Gott skick. Ny start 1 Arbetsbok innehåller omväxlande övningar som anknyter på olika sätt till läseboken och är avsedd för självständigt arbete. Utöver arbetsboken Ny start 1 finns det även en läsebok för vuxna och ungdomar som ska lära sig svenska samtidigt som de lär sig läsa. Materialet är baserat på ordbildmetoden.

Till Ny start 1 finns en lärarhandledning som erbjuder metodiska tips och förslag till ämnesområden i anslutning till läsebokens texter. Kopieringsunderlag finns i lärarhandledningen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789140651976
Titel
Ny start - i samhället Arbetsbok
Författare
Marianne Aspelin - Eivor Carlsson
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Utgivningsår
2008
Bandtyp
Häftad
Vikt
303 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ny start - i samhället Arbetsboken innehåller aktiverande uppgifter, autentiskt material såsom blanketter, avtal samt hörövningar till varje text.
Ny start - i samhället är en fristående fortsättning på Ny start 1 och 2. Materialet som främst riktar sig till sfi-deltagare på C-nivån, tar upp sociala situationer som sträcker sig från den egna bostaden till förberedelser för ett jobb. Vi får följa bokens huvudpersoner som bland annat söker en lägenhet, åtgärdar fel i bostaden, köper på avbetalning, sopsorterar, fyller i flyttanmälan, kontaktar polisen eller ringer 112.
I bokens senare del är kursdeltagare på väg ut i arbetslivet och gör praktik på olika arbetsplatser. Jobbansökan, intervjuteknik och CV tas upp även upp. I Ny start - i samhället finns även svårare texter som heter Extra. I de svårare texterna kan eleven läsa om äldre personer som berättar om sina upplevelser kring gårdagens boende, skola och arbete.
Till Ny start - i samhället finns även en lärarhandledning där råd och tips ges, förslag på grammatiska moment, kopieringsunderlag, "Testa dig själv" och facit till arbetsbokens uppgifter.