Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
En odyssé runt jorden

En odyssé runt jorden

Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 1999. 445 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. 1 cm reva i omslaget. Portot gäller oavsett antal böcker. - En pappersmassafabrik i Kina, en by i Sudan, en skolgård i Böhmen, en trång gata i Bangkok och Paris gyllene börshus är några av de platser som den amerikanske journalisten Mark Hertsgaard besöker under sin resa runt jorden. I en myllrande och starkt engagerad reseskildring söker han svaret på vår tids viktigaste fråga: jordens framtid.
Hertsgaard reser i 19 länder, över 4 kontinenter och 7 år. Han intervjuar makthavare som Vaclav Havel och Al Gore, och miljökämpar som Jacques Cousteau, men framför allt ländernas egen befolkning. Kapitel för kapitel klargör han sambanden mellan ekonomi, politik och miljö och ger oss en skakande bild av den globala miljöförstöringens enorma konsekvenser.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9146174109
Titel
En odyssé runt jorden
Författare
Hertsgaard, Mark
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
1999
Omfång
445 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 232 mm Ryggbredd 38 mm
Vikt
779 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En pappersmassafabrik i Kina, en by i Sudan, en skolgård i Böhmen, en trång gata i Bangkok och Paris gyllene börshus är några av de platser som den amerikanske journalisten Mark Hertsgaard besöker under sin resa runt jorden. I en myllrande och starkt engagerad reseskildring söker han svaret på vår tids viktigaste fråga: jordens framtid.   Hertsgaard reser i 19 länder, över 4 kontinenter och 7 år. Han intervjuar makthavare som Vaclav Havel och Al Gore, och miljökämpar som Jacques Cousteau, men framför allt ländernas egen befolkning. Kapitel för kapitel klargör han sambanden mellan ekonomi, politik och miljö och ger oss en skakande bild av den globala miljöförstöringens enorma konsekvenser. En bok som för alltid kommer att förändra vårt sätt att se på vår miljö.   Mark Hertsgaard är en framstående journalist inom politik, media och musik och har flera böcker bakom sig.