Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Sjuka barn

Sjuka barn

Inbunden bok

Nyskick. Handbok för småbarnsföräldrar. Efter många års arbete som barnläkare på barnklinik anser författaren att det finns ett behov av denna bok. Språkförbistring och kunskapsglapp mellan barnläkaren och föräldrarna gör att man pratar om och förbi varandra, vilket lätt leder till missförstånd. Boken är tänkt som en länk mellan barnsjukvården och föräldrar. På ett enkelt och okomplicerat sätt får småbarnsföräldrar insikt om olika barnsjukdomar och råd om när man bör ta kontakt med sjukvården. Boken är uppdelad i mindre kapitel som skildrar vanliga sjukdomstillstånd hos barn, och då i första hand hos små barn (0-12 år). Författaren förklarar dessutom vilken information doktorn behöver från föräldrarna för att kunna ställa diagnos. Varje kapitel avslutas med en sammanfattning av den aktuella åkomman. Markus Perlhagen är barnläkare med särskilt intresse för astma och allergi. Han är själv pappa till fyra barn i åldrarna ett till tio år.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9153427491
Titel
Sjuka barn
Författare
Markus Perlhagen
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2006
Omfång
115 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
161 x 234 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
332 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Handbok för småbarnsföräldrar Efter många års arbete som barnläkare på barnklinik anser författaren att det finns ett behov av denna bok. Språkförbistring och kunskapsglapp mellan barnläkaren och föräldrarna gör att man pratar om och förbi varandra, vilket lätt leder till missförstånd. Boken är tänkt som en länk mellan barnsjukvården och föräldrar. På ett enkelt och okomplicerat sätt får småbarnsföräldrar insikt om olika barnsjukdomar och råd om när man bör ta kontakt med sjukvården. Boken är uppdelad i 18 mindre kapitel som skildrar vanliga sjukdomstillstånd hos barn, och då i första hand hos små barn (012 år). Författaren förklarar dessutom vilken information doktorn behöver från föräldrarna för att kunna ställa diagnos. Varje kapitel avslutas med en sammanfattning av den aktuella åkomman. Markus Perlhagen är barnläkare med särskilt intresse för astma och allergi. Han är själv pappa till fyra barn i åldrarna ett till tio år.