Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Affektion

Affektion

Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 2011. 150 sidor.

Nära nyskick. stämplad inuti. Portot gäller oavsett antal böcker. - "Kate Mess är sexton år och bosatt i Helsingborg. Hon har i flera år levt ett utsvävande liv med killar, alkohol och droger. Nu är hon är på flykt. I första hand undan de nakenbilder av henne som spridits på nätet, utlagda antingen av hennes bästa vän eller hennes pojkvän. I andra hand från allt annat: familj, förflutet, förväntningar. Hon sticker från Helsingborg till Malmö. För att slippa tänka och för att bli kvitt spökena från det förflutna flyttar hon till sin syrra i Malmö. Men de gamla spökena gör sig hela tiden påminda.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789129679038
Titel
Affektion
Författare
Martin Jern
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2011
Omfång
150 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
137 x 201 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
290 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"När jag var tolv år gammal dog en flicka på ett kalas. Eller eventuellt så var det ett party. Det var precis i gränslandet så jag minns inte vad vi hade kallat det. Något kalas blev det i alla fall inte. Och party tror jag få skulle våga kalla det i efterhand."

Kate Mess är sexton år och bosatt i Helsingborg. Hon har i flera år levt ett utsvävande liv med killar, alkohol och droger. För att slippa tänka och för att bli kvitt spökena från det förflutna flyttar hon till sin syrra i Malmö. Men de gamla spökena gör sig hela tiden påminda. Särskilt Ali är ständigt närvarande - Ali som var Kates bästis i tio år. Nu för tiden träffas de sällan, men de var oskiljaktiga ända tills det där hemska hände när de var tolv. Då när Zara hittades död i frysboxen.

Affektion är Martin Jerns andra roman för unga.