Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar

Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar

Inbundna böcker. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2012. 157 sidor.

I Bröd och pizza bakar Martin Johansson surdegsbröd, fullkornsbröd, långjästa och snabbjästa pizzor och sina allra godaste bullar. 
Surdegsbröd för att han hela tiden jagar den perfekta metoden att baka de bästa surdegsbröden hemma. Det är nu enklare än någonsin, och godare! 
Fullkornsbröd därför att saftiga och goda bröd med grovt mjöl och hela korn blivit orättvist akterseglade av stora, ljusa, franska surdegsbröd. 
Pizzor därför att det finns ett antal knep som gör hemmapizzan flera snäpp godare. Det blir den godaste pizzan du ätit! 
Kanelbullar därför att det är detta söta bakverk som han inte kan få nog av, att baka eller att äta. 
Alla recept i boken går att baka knådfritt, utan degblandare, men vill man köra degarna i maskin går det också bra. I Bröd och pizza går Martin också på upptäcktsfärd i bröd- och mjölvärlden. Han hälsar på i jästfabriken, vandrar runt i mjölkvarnen och pratar med bagare, forskare och dietister om hur nyttigt brödet egentligen är.
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.

Förlagsfakta

ISBN
9789127133198
Titel
Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar
Författare
Johansson, Martin
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2012
Omfång
157 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 245 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
760 g
Språk
Svenska