Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
 Rocky om kändisar

Rocky om kändisar

Seriealbum

Mycket gott skick. Kartago Förlag 2011. Seriealbum i färg 153 sidor. Format 206 x 180 mm. Skick: "VG/FN". Albumet är en aning snedläst och bakre omslaget har litet hörnveck upptill. I övrigt fint begagnat skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789186003913
Titel
Rocky om kändisar
Författare
Martin Kellerman
Förlag
Kartago Förlag
Utgivningsår
2011
Omfång
153 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
206 x 180 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
459 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En speciell presentbokslansering som skiljer sig från de ordinarie Rockyböckerna med sitt lite lyxigare utförande, med de roligaste stripparna om kändisar. Det har visat sig när kändisar varit med i en Rockystrip, att de har reagerat och kommenterat det med stor entusiasm och glada tillrop. Några av dessa har även intervjuats om hur de upplever sin medverkan i boken; Bingo Rimer, Sofi Fahrman, Bengt Frithiofsson, Herman Lindqvist, Lasse Åberg och Maud Olofsson. Genom åren har fler kändisar varit med i Rocky än man kanske först tror, några förutom de nyss nämnda som passerat revy är Örjan Ramberg, Kjell Bergkvist, Tilde de Paula, Johan Rabeus, Paris Hilton, Per Moberg, Hasse Aaro, Stieg Larson, Adolf Hitler, Paolo Roberto, Barack Obama, Björn Borg och Carolina Gynning.