Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Rocky volym 21

Rocky volym 21

Häftad bok Kartago Förlag. 1 uppl. 2011. 136 sidor.

Nära nyskick. Martin Kellerman ritar en seriestripp om dagen. Han använder detta utrymme i våra dagstidningar som i hundra år har använts av amerikanska strippserier som Fantomen, Blondie och Snobben. Istället använder Martin Kellerman detta utrymme för att berätta om sitt eget liv och samtiden på ett sätt som saknar motstycke i litteraturen. Han väver in allt som händer i sitt liv. Ovillkorligt och naket. Hela tiden. Varje sida är som en roman. Varje replik som en teaterpjäs. Varje streck är som ett konstverk.

När Rocky för många år sedan hade givit ut sin femtonde eller sextonde bok bok började folk bli oroliga för vad som skulle hända om Rocky blev kär och skaffade sig ett riktigt förhållande , med lägenhet och kanske barn ...

I denna den tjugoförsta samlingen möter Rocky kärleken och något ännu mer revolutionerande: han flyttartill Västerås.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186003906
Titel
Rocky volym 21
Författare
Martin Kellerman
Förlag
Kartago Förlag
Utgivningsår
2011
Omfång
136 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
217 x 232 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
567 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Martin Kellerman ritar en seriestripp om dagen. Han använder detta utrymme i våra dagstidningar som i hundra år har använts av amerikanska strippserier som Fantomen, Blondie och Snobben. Istället använder Martin Kellerman detta utrymme för att berätta om sitt eget liv och samtiden på ett sätt som saknar motstycke i litteraturen. Han väver in allt som händer i sitt liv. Ovillkorligt och naket. Hela tiden. Varje sida är som en roman. Varje replik som en teaterpjäs. Varje streck är som ett konstverk.När Rocky för många år sedan hade givit ut sin femtonde eller sextonde bok bok började folk bli oroliga för vad som skulle hända om Rocky blev kär och skaffade sig ett riktigt förhållande , med lägenhet och kanske barn ...I denna den tjugoförsta samlingen möter Rocky kärleken och något ännu mer revolutionerande: han flyttar till Västerås.