Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Silkeberg, Marie

Silkeberg, Marie

Häftad bok

Mycket gott skick. Albert Bonniers, 2010. Hft. 23x19,5 cm. Bakre omslaget med ett ca 5 cm långt, ytligt märke/repa. I övrigt mycket gott skick. 277, [1] s. ISBN 978-91-0- 012514-1.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789100125141
Titel
Material
Författare
Marie Silkeberg
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2010
Omfång
277 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
192 x 228 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
643 g
Språk
Svenska
Baksidestext
”jag sa att jag nyss hört någon säga att demokrati bygger på att alla kan berätta sin historia. att den blir uttalad. frågade vad han trodde om det. han berättade om ett tv-program i ryssland med titeln tell your story. att det var helt hysteriskt. uppslitande. historierna. grälen de orsakade. hur de skrek. nästan slogs med varandra i studion. grät teatralt”Marie Silkebergs sjätte bok befinner sig i ett gränsland där ting och människor är främmande, men märkligt tydliga, där mångspråkigheten är en förutsättning och ett tillstånd. Bokens jag rör sig mellan olika platser i världen – Stockholm och Petersburg blir centrala mittpunkter i denna pågående rörelse. Mellan offentliga platser och privata rum, i smärtan att vara nära men aldrig tillhöra, i ögonblick av stark mening och plötslig meningsförlust, nomadisk skrift.