Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Mannen som lekte med verkligheten : en absurd thriller

Mannen som lekte med verkligheten : en absurd thriller

Häftad bok

Nyskick. Aleph Bokförlag | 2019 | Limhäftad. 8:o (15-25 cm i höjd) | 254 s. | 9789187619175 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Jag trodde att botten var nådd, att härvan av villospår och fantasifoster inte kunde bli mer tilltrasslad. Det var en missbedömning. Detta var bara ouvertyren till den mardrömslika dårhusopera som väntade…

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187619175
Titel
Mannen som lekte med verkligheten
Författare
Mathlein, Anders
Förlag
Aleph Bokförlag
Utgivningsår
2019
Omfång
255 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
148 x 210 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
1000 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Jag trodde att botten var nådd, att härvan av villospår och fantasifoster inte kunde bli mer tilltrasslad. Det var en missbedömning. Detta var bara ouvertyren till den mardrömslika dårhusopera som väntade…"

Vi har mött åtskilliga skarpsinniga men trötta och problemtyngda poliser i böckernas värld. Topsy Kemmler, däremot, är ett vandrande haveri.

Avskedad från polisen hankar han sig fram som privatdetektiv i ett feberhett Sommarstockholm, där han för egen vinnings skull håller liv i ett idiotiskt fall. Samtidigt ute i landet härjar en seriemördande miljöterrorist. På de mest osannolika sätt kommer Topsy något viktigt på spåren. Något som bara kan lösas genom att placera "verkligheten" inom citattecken.

Denna fullkalibriga skröna är både en dråplig deckarparodi och en samtidssatir.

Anders Mathlein (född 1956) är journalist, författare, tecknare och humorist, som också har medverkat i tv och radio. Han är känd för sina thrillerromaner, resereportage, satiriska självhjälpsböcker, serien "Besserwisser" och bidrag till Sveriges Radios program Kalla kårar -- Skräck i sommarnatt.
Ytterligare författare: Mathlein, Anders