Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Artikel är såld. Gör en sökning då det ofta finns flera exemplar av samma titel bland våra annonser. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Restaurangliv

Restaurangliv

Inbunden bok. Sellin & Partner. 1997. 272 sidor.

Förlagsfakta

ISBN
917055188x
Titel
Restaurangliv
Författare
Mats Gellerfelt
Förlag
Sellin & Partner
Utgivningsår
1997
Bandtyp
Inbunden
Mått
1 x 1 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
795 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I denna bok skriver Mats Gellerfelt om restaurangen som kärnan i det sociala livet, om restaurangliv förr och nu, om krogen som nöjeslokal och om berömda måltider från litteraturen.

Restauranglivet i Sverige har de senaste åren fått en närmast kontinental prägel. Det har blivit lätt och opretentiöst att gå ut och äta. Mat och dryck från världens alla hörn finns på matsedlarna: klassiskt franskt samsas med cross over. Unga svenska kockar skördar lagrar i internationella prestigetävlingar. En rad krögare och kroggäster kommer också till tals.

Faktauppgifter och tabeller om restaurangen som en del av närings- och samhällslivet kompletterar texten.