Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Svenska folkets bästa ursäkter

Svenska folkets bästa ursäkter

Inbunden bok Känguru. 1 uppl. 2009. 108 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Alla har vi gjort det: kommit med ursäkter. När vi kommer för sent till jobbet, kör olagligt, plankar på tunnelbanan, blir förälskade i fel person eller genom lite kreativ bokföring försöker sänka vår skatt. I denna bok har Mats Holm samlat ihop svenska folkets bästa bortförklaringar ursäkter som är så dåliga att de blir bra, kreativa och komiska undanflykter. Från toppolitiker till mannen på gatan alla behöver någon gång be om ursäkt.Titta här! Jag har ju 20 kronor på mig. Det bevisar att jag tänkte köpa biljett, men så träffade jag en kompis när jag steg på och sen när hon steg av så var jag helt säker på att jag betalt.43-årig kvinna, Hagakyrkan, februari 2003Jag fick stopp på torkarspolvätskan en kilometer före kontrollen och hade gått ut och sugit på spolmunstycket för att få fart på det. 40-årig man, ertappad med för hög alkoholhalt i blodet vid poliskontrollJag trodde handikappskylten betydde att det var förbjudet för handikappade att parkera där.28-årig kvinna, november 2003Baddräkten sprack därbak. Den sprack precis när vi skulle gå in. De hade försökt stänga den fyra gånger, och den gick upp hela tiden. Jag var jävligt trött när jag ställde mig på pallen. Jag vågade inte böja mig ner i starten.Therese Ahlshammar, utslagen i semifinalen på 100 meter frisimMATS HOLM är frilansjournalist och har tidigare skildrat Sverige och svenskarna i böcker med så vitt skilda ämnen som Estoniakatastrofen och fotbolls-VM.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789185476992
Titel
Svenska folkets bästa ursäkter
Författare
Mats Holm
Förlag
Känguru
Utgivningsår
2009
Omfång
108 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
150 x 190 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
187 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Alla har vi gjort det: kommit med ursäkter. När vi kommer för sent till jobbet, kör olagligt, plankar på tunnelbanan, blir förälskade i fel person eller genom lite kreativ bokföring försöker sänka vår skatt. I denna bok har Mats Holm samlat ihop svenska folkets bästa bortförklaringar ursäkter som är så dåliga att de blir bra, kreativa och komiska undanflykter. Från toppolitiker till mannen på gatan alla behöver någon gång be om ursäkt. Titta här! Jag har ju 20 kronor på mig. Det bevisar att jag tänkte köpa biljett, men så träffade jag en kompis när jag steg på och sen när hon steg av så var jag helt säker på att jag betalt. 43-årig kvinna, Hagakyrkan, februari 2003 Jag fick stopp på torkarspolvätskan en kilometer före kontrollen och hade gått ut och sugit på spolmunstycket för att få fart på det. 40-årig man, ertappad med för hög alkoholhalt i blodet vid poliskontroll Jag trodde handikappskylten betydde att det var förbjudet för handikappade att parkera där. 28-årig kvinna, november 2003 Baddräkten sprack därbak. Den sprack precis när vi skulle gå in. De hade försökt stänga den fyra gånger, och den gick upp hela tiden. Jag var jävligt trött när jag ställde mig på pallen. Jag vågade inte böja mig ner i starten. Therese Ahlshammar, utslagen i semifinalen på 100 meter frisim MATS HOLM är frilansjournalist och har tidigare skildrat Sverige och svenskarna i böcker med så vitt skilda ämnen som Estoniakatastrofen och fotbolls-VM.