-
Lättlagade helgmenyer : festliga middagar uta...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2020. 106 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155268183
- Titel
- Lättlagade helgmenyer : festliga middagar utan krångel
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 106 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 592 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det har aldrig varit enklare att bjuda på middag! Här hittar du 16 lättlagade menyer med läckra för- och huvudrätter, snacks att servera innan maten och desserter att runda av kvällen med. Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, lär dig dessutom att preppa middagen som en kock och visar vad du kan göra ett dygn i förväg, innan gästerna kommer och strax före servering.I boken hittar du recept på allt från kött och fisk till vegetariska rätter, snacks att starta med och ett halvt dussin desserter. Du får även tips på hur du kan smaksätta, förenkla eller lyxa till måltiderna ytterligare – allt beroende på hur mycket tid du har.
Bokförlaget Semic 9789155268183 -
Grilla! Kött, fisk, tillbehör, desserter och...
Inbunden bok.
Nyskick. Semic. 2015. 123 s. Inbunden. 640 gram. Förlagsny. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261665
- Titel
- Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 639 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt som du kan laga i ett kök kan du också laga på en grill! Och det blir ju så gott! Det finns ingen köttbit eller fisk som inte blir godare av att kärleksfullt tillagas på en grill – men det finns också så mycket mer man kan grilla. Alla typer av grönsaker, pizza, eget bröd, frukt och läckra desserter. Här delar kocken Mattias Larsson, känd för många under namnet Fredagskocken, med sig av sina bästa recept och smartaste grillknep. Bemästra indirekt och direkt grillning, lär dig röka i både kol- och gasgrill, smaksätt med örtkvistar, rökspån, marinader och med rub, utnyttja både för- och eftervärmen eller laga på stora stekfat som muurikkan. Här finns recept för alla sorters grillkvällar – för stora kompisgänget, enkel picknickgrillning med bärbar grill, en fest på tu man hand eller middag med familjen. Missa inte de rökta lammkotletterna med caponata, knäckemacka med helgrillad gös och brynta kantareller, nybakat tunnbröd med färskostcrème, sallad med grillade fikon och valnötter, rökt mozzarella med varma örtiga tomater, quesadilla med grönkål och västerbottenost, godaste grillade pizzan eller de härligt doftande tomat- och vitlöksmusslorna. Att grilla är att umgås. Det är härligt att hänga runt grillen med vännerna och njuta av att laga tillsammans och av att vara utomhus! Ta med dig köket ut och så ses vi där ute!
9789155261665 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 125 sidor.
Nyskick. FÖRLAGSNY
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
Bokförlaget Semic 9789155262679 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 125 sidor.
Nyskick. Förlagsny
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
Bokförlaget Semic 9789155262679
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn