Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Lär dig ta emot djurens budskap : genom att lära känna dig själv

Lär dig ta emot djurens budskap : genom att lära känna dig själv

Inbunden bok. Damm Förlag AB. 1 uppl. 2006. 206 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Mia Mattsson-Mercer har en exceptionell gåva: hon kan kommunicera med djur. Intuitivt fångar hon upp känslor, sinnestillstånd och bilder från djuren och förmedlar deras tankar till oss människor. l Lär dig ta emot djurens budskap delar Mia med sig av sina speciella kunskaper till läsaren och lär ut de metoder hon själv använder i sitt arbete. Hon berättar om bakgrunden till sitt engagemang och om de händelser som har bidragit
till att hon har utvecklat sin unika förmåga. Vi får en inblick i ett mycket fascinerande liv, präglat av en ständig och stark kärlek till alla djur. Lär dig ta emot djurens budskap är i stor utsträckning också en handbok i personlig utveckling - för att få förmågan att kommunicera med djuren omkring oss måste vi först nå en djupare kunskap om oss själva.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789177159681
Titel
Lär dig ta emot djurens budskap : genom att lära känna dig själv
Författare
Mattsson-Mercer, Mia
Förlag
Damm Förlag AB
Utgivningsår
2006
Omfång
206 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
161 x 233 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
450 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I denna sin tredje bok berättar Mia Mattsson- Mercer om sitt unika arbete som djurkommunikatör. Hon förklarar hur hon kommunicerar med djur genom att plocka upp deras signaler och tankar, vilka skickas till henne som snabba förnimmelser av bilder och intryck. I boken får du svar på dina vanligaste frågor om djurkommunikation och du får lära dig olika metoder för att själv kunna ta emot djurens budskap. Men detta är i stor utsträckning också en bok om personlig utveckling. För att få förmågan att kommunicera med djuren omkring dig måste du först nå en djupare kunskap om dig själv.

Mia Mattsson-Mercer är yrkesverksam som djurkommunikatör. Hon grundade stiftelsen Djur utan gränser 1999 och har tidigare gett ut böckerna LYSSNA NÄR DJUREN TALAR och FÖRA DJURENS TALAN. Arbetet med att hjälpa djuren har fört henne ut i världens olika hörn; från hennes kamp för Bosniens herrelösa hundar och katter till en privat visning av kungahusets arabhästar i Bahrain.

Ytterligare medarbetare:
Författare: Mattsson-Mercer, Mia