Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Corporate bullshit Om språket mitt i city

Corporate bullshit Om språket mitt i city

Mycket gott skick. Underhållanden orientering om det ekonomiska trendspråk som under några årtienden varit hetast på stan Illustrationer i sv/v Svenska förlaget 2004 110s Dekppb ISBN 91-7738-679-5 PF13,Mycket gott skick.,9177386795,

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9177386795
Titel
Corporate Bullshit : Om språket mitt i city
Författare
Lars Melin
Förlag
Telegram Bokförlag
Utgivningsår
2004
Omfång
110 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
152 x 167 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
296 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vill du bilda spjutspetsen, ha ledartröjan, ligga i framkanten, komma ut på banan och leverera? Då måste du också vara uppdaterad inom språket som gäller mitt i city managementska. Det är inte bara din stadsjeep och nya bildtelefon som visar att du hänger med. Trendiga ord räknas också. I Corporate Bullshit skriver språkforskaren Lars Melin om det ekonomiska trendspråk som under några årtionden varit hetast. Och vare sig han skriver om de nya orden, om VD:s verbala later och olater, om ekonomers och reklammakares språk, om språklig innovation eller slentrian blir det underhållande läsning. Modeord har en kort levnad hur myntas de, hur sprids de och när dör de? Corporate bullshit är en bok för alla att känna igen sig i, roas av och till och med ha nytta av för att höja ribban, kvalitetssäkra, genomlysa eller rätt och slätt: Vässa orden!