Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
MER HÅRDROCK -  SMINK, LÄDER OCH HEADBANGING

MER HÅRDROCK - SMINK, LÄDER OCH HEADBANGING

Inbunden bok. Bokförlaget Semic. Första uppl. 2010. 264 s. Inbunden. Förlagets fotoillustrerade laminatband. 23,5x15,5cm. 494 gram.

Nära nyskick. Följ med på en oförglömlig resa till landet Hårdrock och träffa några av hårdrockens största stjärnor! Författarna Melker Becker och Mattias Lindeblad (kända från bl.a. radio- och tevesuccén Rundgång) har pratat med storheter som Metallica, In Flames, Alice Cooper, Motörhead och Ronnie James Dio. Becker och Lindeblad bjuder på halsbrytande anekdoter och pinsamma ögonblick - och du får svaret på frågor som till exempel: Varför vill Judas Priests sångare Rob Halford spöa Mattias? Och hur gick det till när Melker och Mattias pillade bort skorpan och hällde salt i såret på en av medlemmarna i Deep Purple? Dessutom roliga listor och tips om låtar, skivor och filmer samt unika privata bilder och fantastiska illustrationer.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9155256333
Titel
Mer hårdrock : smink, läder och headbanging
Författare
Becker, Melker
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2010
Omfång
264 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 235 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
498 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Följ med på en oförglömlig resa till landet Hårdrock och träffa några av hårdrockens största stjärnor! Författarna Melker Becker och Mattias Lindeblad (kända från bl.a. radio- och tevesuccén Rundgång) har pratat med storheter som Metallica, In Flames, Alice Cooper, Motörhead och Ronnie James Dio. Du får ta del av halsbrytande anekdoter och pinsamma ögonblick – och du ges svaret på frågor som dessa: Varför vill Judas Priests sångare Rob Halford spöa Mattias? Och hur gick det till när Melker och Mattias pillade bort skorpan och hällde salt i såret på en av medlemmarna i Deep Purple?Dessutom roliga listor och tips om låtar, skivor och filmer samt unika privata bilder och fantastiska illustrationer. Så vad väntar du på? På med nitbältet så kör vi!