Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Aktivitetsboken

Aktivitetsboken

Inbunden bok Prisma. 4 uppl. 2007. 95 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband och i nära nyskick, frånsett något "hundöra". Mycket rikt och instruktivt illustrerad med foton i färg och sv/v samt detaljerade teckningar. Memea har under många år arbetat med att söka förklaringar och utreda problem i relationen mellan förare och hund. Fantasifullt och lättfattligt ger hon här värdefulla tips om hur vi kan förbättra samvaron med våra hundar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789151847696
Titel
Aktivitetsboken
Författare
Memea Mohlin
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2006
Omfång
95 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
175 x 216 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
356 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Aktivitet är förutom friskvård något som dessutom skapar en härlig gemenskap mellan hund och ägare. Om ni sedan vill gå vidare och träna lydnad finns redan grunden där, men det bästa av allt: En aktiv hund är en glad hund! Ny upplaga! Hunden behöver både fysisk och psykisk aktivitet för att få stimulans och utlopp för sin energi och nyfikenhet. De är fantastiskt läraktiga och anpassningsbara djur som kan lära sig i princip vad som helst. En del lär sig även sådant som vi aldrig har velat att de skulle kunna. Är du som hundägare aktiv med din hund ökar hundens intresse för dig som person och det skapar en bättre kontakt som ni båda har glädje och nytta av. Men det är inte alltid så lätt att hitta på nya roliga övningar. Oftast tryter den egna fantasin innan hundens energi tar slut. Aktivitetsboken är en bok fylld med övningar, enkla och svårare, som du kan göra tillsammans med din hund, både inomhus och utomhus. Övningar som tränar hundens balans och luktsinne och övningar där hunden måste tänka till för att själv finna lösningar.