Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Se vad jag säger : Om hundars språk

Se vad jag säger : Om hundars språk

Inbunden bok Prisma. 3 uppl. 2004. 128 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband och i absolut nyskick. Mycket rikt, vackert och instruktivt illustrerad med foton i färg. En bok om kommunikation mellan människa och hund. Memea har en gedigen kunskap i ämnet. Hon har gett ut flera böcker, hon håller kurser och ger föreläsningar. EN BOK I PRESENTSKICK

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789151844299
Titel
Se vad jag säger : Om hundars språk
Författare
Memea Mohlin
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2004
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
170 x 210 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
414 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hundar har ett rikt språk, men det består endast till en liten del av ljud. I stället kommunicerar de med gester, rörelser och mimik. Idag består hundars flockmedlemmar vanligtvis av en eller flera människor. Följaktligen är det med oss hunden kommunicerar. Vi förstår dem inte alltid, men svarar dem ofta ändå genom att, på människors vis, tala med många ord. För att kunna umgås med hunden måste vi kunna förstå vad den säger med sitt kroppsspråk, men också bli medvetna om vårt eget. Vad tjänar det till att vi förstår vad hunden säger om vi ändå svarar den ”goddag yxskaft”? I Se vad jag säger får vi lära oss grunderna i hundars kroppsspråk. Med hjälp av dessa kunskaper kommer vi och våra hundar att kunna ”tala” med och förstå varandra, och få en ännu rikare samvaro. Memea Mohlin har i många år framgångsrikt arbetat med att söka förklaringar och åtgärda problem mellan hundägare och hund. I den här boken vänder hon tillbaka till ursprunget för att på sitt vanliga fantasifulla och lättfattliga sätt lära oss hundarnas språk.