Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Teamroller i praktiken

Teamroller i praktiken

Inbunden bok Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2004. 198 sidor.

Nära nyskick. ///Förlagets beskrivning: Teamroller i praktiken är en uppföljare till Dr Meredith Belbins bok "Management Teams - så skapas framgångsrika team" som publicerades i Sverige 1993 på IHM Förlag. I denna bok beskriver Dr Belbin alla användningsområden och praktiska tillämpningar om hur individer bidrar, relaterar och samverkar med varandra i team. Sammansättningen av teamet har en avgörande betydelse för resultatet som uppnås. Boken beskriver de 9 olika teamrollerna Dr Belbin identifierat och ger många exempel på hur de fungerar alternativt inte fungerar i teamarbete.
Teamroller i praktiken är en värdefull hjälp för alla chefer i
näringsliv och förvaltning som vill effektivisera sin organisation. Boken är även ett utmärkt verktyg för alla som vill uppnå bra resultat i grupp. Dr Belbin har i mer än 15 år bedrivit forskning vid Europas äldsta managementskola The Management College, Henley, England. Dr Belbins managementteorier har fått stort gehör världen över.
Idag arbetar många stora och små företag i Sverige efter hans
teamrollstänkande.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9186460765
Titel
Teamroller i praktiken
Författare
Meredith R. Belbin
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2004
Omfång
198 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Vikt
603 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Teamroller i praktiken är en uppföljare till Dr Meredith Belbins bok Management Teams - så skapas framgångsrika team.I denna bok beskriver Dr Meredith Belbin alla användningsområden och praktiska tillämpningar om hur individer bidrar, relaterar och samverkar med varandra i team. Sammansättningen av teamet har en avgörande betydelse för resultatet som uppnås. Boken beskriver de 9 olika teamrollerna Dr Belbin identifierat och ger många exempel på hur de fungerar alternativt inte fungerar i teamarbete.Teamroller i praktiken är en värdefull hjälp för alla chefer i näringsliv och förvaltning som vill effektivisera sin organisation. Boken är även ett utmärkt verktyg för alla som vill uppnå bra resultat i grupp.