Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Saknade

Saknade

Inbunden bok Weyler Förlag. 1 uppl. 2013. 238 sidor.

Gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Ida är ensamstående mor till Julie och barnpsykolog, till henne kommer föräldrar för att få hjälp med att förstå sina barn, ibland bara för att få dem att överhuvudtaget tala. Men Ida känner sig alltmer pressad och hjälplös, hur ska hon kunna hjälpa andra när hon inte når fram till sin egen dotter. Hon vet inte ens var hon är. Eller vad hon gör, och hon vågar inte fråga.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187347047
Titel
Saknade
Författare
Merethe Lindström
Förlag
Weyler Förlag
Utgivningsår
2013
Omfång
238 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 195 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
400 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ida är ensamstående mor till Julie och barnpsykolog, till henne kommer föräldrar för att få hjälp med att förstå sina barn, ibland bara för att få dem att överhuvudtaget tala. Men Ida känner sig alltmer pressad och hjälplös, hur ska hon kunna hjälpa andra när hon inte når fram till sin egen dotter. Hon vet inte ens var hon är. Eller vad hon gör, och hon vågar inte fråga.

Merethe Lindström visade med "Dagar i tystnadens historia" att hon är en mästare på att gestalta männi­skor och miljöer där tystnaden hotar att ta över. För den romanen till­delades hon Nordiska Rådets litteraturpris 2012.