Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Svart eko : En Harry Bosch-deckare

Svart eko : En Harry Bosch-deckare

Häftad bok Norstedts Pocket. 1 uppl. 2001. 390 sidor.

Mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9172631678
Titel
Svart eko : En Harry Bosch-deckare
Författare
Michael Connelly
Förlag
Norstedts Pocket
Utgivningsår
2001
Omfång
390 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
0 x 230 mm
Vikt
556 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hieronymus "Harry" Bosch är polis i Los Angeles, beryktad för sina okonventionella och ofta hårdföra metoder. I Svart eko är han suspenderad från den centrala mordkommissionen i LA efter en kontroversiell dödsskjutning och får som brottsutredare i Hollywood hand om ett skenbart banalt fall. En uteliggare och missbrukare hittas en morgon död i ett gammalt cementrör vid stadens vattenreservoar. Det visar sig att den döde är en av Harrys krigskamrater, en "tunnelråtta" med uppgift att blåsa ut de underjordiska försvarssystemen under byarna i Vietnam.

Tillsammans med en kvinnlig FBI-agent genomför han en utredning som leder tillbaka till Vietnamkriget och det svarta ekot i hans eget inre och in i en korrumperad nutid. Finalen utspelar sig bokstavligen i LA:s undre värld, i nya och gamla tunnlar under jättestaden.

Michael Connelly fick sitt genombrott i Sverige med kriminalromanen Blodspår 1998. Hans böcker om Harry Bosch, ensamvarg med ärr från barndom och krigsupplevelser, har placerat honom i första rangen bland amerikanska författare i genren. Svart eko är den första i serien. På svenska finns också Svart is och Dockmakaren utgivna.