Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för kropp och själ

Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för kropp och själ

Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 144 sidor.

Nära nyskick. Dekorerat pappband.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151850917
Titel
Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för kropp och själ
Författare
Straten, Michael van
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2008
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
197 x 241 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
660 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Många tror att fett är farligt och bör undvikas till varje pris. Men det kan faktiskt vara skadligt för kroppen att helt undvika fett. Vi behöver få i oss rätt sorts fett för att vår hjärna ska fungera och för att vi ska kunna ta upp olika näringsämnen som vår kropp behöver. Det fett vi framförallt behöver är omega-3.

Varför blir man smart av fisk? Och vilken sort fisk ska man äta? Numera vet de flesta att omega-3, som finns i bland annat fet fisk, har en hälsobringande effekt. Genom ett högre intag av omega-3 kan man reducera risken för hjärtattack och diabetes men även artros och alzheimer. Barn som har dyslexi eller ADHD sägs också kunna bli hjälpta och mindre hyperaktiva. Omega-3 verkar helt enkelt vara den nya undermedlet. Många studier tyder också på att kroppen har lättare att ta upp omega-3 i mat än i tablettform. Så vad ska vi då äta för att få i oss det eftertraktade fettet? Och vad gör man om man vill äta vegetariskt?
Omega-3 kokboken består av ett inledande kapitel med fakta om olika fetter och hur de verkar i kroppen. Därefter presenteras över 100 recept uppdelade på frukostar, förrätter, lunch, huvudmål och desserter.