Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Montignacs bästa recept

Montignacs bästa recept

Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 184 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv.
Bland; de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande.
Boken; kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet.
P;å menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9137122940
Titel
Montignacs bästa recept
Författare
Montignac, Michel
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2003
Omfång
184 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
747 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv.&nbspBland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande.&nbspBoken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet.&nbspPå menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit.&nbspHans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.