-
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 254 sidor.
Nära nyskick. Kartonnage
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137125060
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 141 x 218 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 351 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan kolhydrater, fetter, proteiner och kostfibrer är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade bok: * ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier * ät tre planerade och varierade måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9789137125060 -
MONTIGNACMETODEN - JAG ÄTER OCH FÖRBLIR SMAL
Inbunden bok. Forum. 2002. 254 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. KVALITÉ ENLIGT BILD. ANM. OMSLAGET, LITE "RUFF" UPPE OCH NERE
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137116426
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Forum 9789137116426 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137108263
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 135 x 213 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 415 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smal på gåslever och choklad? Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och i England, Spanien, Holland, Tyskland, Italien, Finland och USA. Jag äter, alltså blir jag smal innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. I stället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna ¿ de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man mest äter hemma eller mycket ute. Med Montignac-metoden finns ingen gräns för hur mycket man får äta och den är som klippt och skuren för alla som älskar det goda livet med gourmetmat och gott vin. Den har kallats gåsleverbantning, men ska det vara noga så är det inte förrän man har stabiliserat matsmältningen som gåslever dyker upp på matsedeln. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i ett nytt tänkande och nya vanor. Recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, tonfiskmousse med mera. Jag äter, alltså blir jag smal har också en del som speciellt tar upp kvinnors näringsfysiologiska problem under olika perioder i livet. Här finns inte minst hjälp för dem som tror att det är mycket svårare för kvinnor än män att gå ner i vikt. Det är inte svårare, bara annorlunda¿ Denna del innehåller även avsnitt om hur man håller sig ung, attraktiv och frisk. ¿Gåslevern är egentligen inte en central punkt i dieten, utan ett tillåtet undantag, men den är ett uttryck för att en diet kan vara livsbejakande och mycket varierad. Den är en signal att här finns ett nytt sätt att tänka.¿ Svenska Dagbladet Tid Michel Montignac har idag en gård söder om Lyon där inkomsterna från hans böcker används för att experimentera fram bättre spannmålsprodukter, majs och potatis. Han har också en serie produkter med märkesnamnet Michel Montignac. Här finns sådant som är tillåtet enligt dieten, bland annat mousserande vin, röd bordeaux, gåslever och choklad med en kakaohalt på 85 % .
Bokförlaget Forum 9137108263 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 254 sidor.
Gott skick. Något snedläst. Hanteringsspår på omslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137125060
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 141 x 218 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 351 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan kolhydrater, fetter, proteiner och kostfibrer är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade bok: * ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier * ät tre planerade och varierade måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9789137125060 -
FRI FRAKT inrikes
- ISBN
- 9789127071650
- Titel
- Det är aldrig för sent att få en lycklig barndom
- Författare
- Ben Furman
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leder en svår barndom alltid till ett olyckligt liv? I denna bok vänder Ben Furman med glimten i ögat upp och ned på våra mest vardagliga psykologiska idéer och frågar i stället varför människor så ofta klarar sig mot alla odds. Psykologins monomana frågande efter lidandets orsaker, menar han, bygger på en onödigt ödesmättad syn på barndomens avgörande betydelse. Ibland fungerar föreställningen om att ett trassligt liv beror på en olycklig barndom mest som en självuppfyllande profetia. Ofta är det som behövs inte en lång terapi utan konkreta, kreativa förslag på förändring. Den här boken är full av konkreta råd och knep för att se det förflutna som en resurs och undvika att fastna i livslång bitterhet. Berättelser och exempel är hämtade från den flod av svar som författaren fick när han i media bad om brev från människor som lyckats leva ett gott liv trots ett mindre bra utgångsläge. Slutsats: det finns många sätt att klara sig! Ben Furman är en av Nordens mest aktiva förepråkare för den lösningsinriktade korttidsterapin. Han knyter an till en internationell trend inom psykologin som studerar resiliency, uthållighet. Det är ett perspektiv som betonar människans förmåga att komma igen och inte knäckas av svårigheter. Översättning Martina von Essen Ben Furman är leg psykiater och psykoterapeut, verksam vid Korttidsterapiinstitutet i Helsingfors. Han har publicerat flera böcker som översatts till engelska, tyska och svenska. Han är en efterfrågad föreläsare, handledare och konsult, och svarar ofta på frågor i finsk TV.
Bokförlaget Forum 9789127071650 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137108263
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 135 x 213 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 415 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smal på gåslever och choklad? Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och i England, Spanien, Holland, Tyskland, Italien, Finland och USA. Jag äter, alltså blir jag smal innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. I stället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna ¿ de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man mest äter hemma eller mycket ute. Med Montignac-metoden finns ingen gräns för hur mycket man får äta och den är som klippt och skuren för alla som älskar det goda livet med gourmetmat och gott vin. Den har kallats gåsleverbantning, men ska det vara noga så är det inte förrän man har stabiliserat matsmältningen som gåslever dyker upp på matsedeln. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i ett nytt tänkande och nya vanor. Recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, tonfiskmousse med mera. Jag äter, alltså blir jag smal har också en del som speciellt tar upp kvinnors näringsfysiologiska problem under olika perioder i livet. Här finns inte minst hjälp för dem som tror att det är mycket svårare för kvinnor än män att gå ner i vikt. Det är inte svårare, bara annorlunda¿ Denna del innehåller även avsnitt om hur man håller sig ung, attraktiv och frisk. ¿Gåslevern är egentligen inte en central punkt i dieten, utan ett tillåtet undantag, men den är ett uttryck för att en diet kan vara livsbejakande och mycket varierad. Den är en signal att här finns ett nytt sätt att tänka.¿ Svenska Dagbladet Tid Michel Montignac har idag en gård söder om Lyon där inkomsterna från hans böcker används för att experimentera fram bättre spannmålsprodukter, majs och potatis. Han har också en serie produkter med märkesnamnet Michel Montignac. Här finns sådant som är tillåtet enligt dieten, bland annat mousserande vin, röd bordeaux, gåslever och choklad med en kakaohalt på 85 % .
Bokförlaget Forum 9137108263 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137125060
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 141 x 218 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 351 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan kolhydrater, fetter, proteiner och kostfibrer är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade bok: * ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier * ät tre planerade och varierade måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9137125060 -
Jag äter, alltså blir jag smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. Slutsåld på förlaget!. 2003. 286 sidor.
Nyskick. Slutsåld på förlaget!
Ngr svaga obetydliga hant.spår.
Smal på gåslever och choklad? Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hem läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137115278
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum. Slutsåld på förlaget! 9137115278 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2002. 254 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Tredje tryckningen. Svaga bruksspår. Finns i Sthlm
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137116426
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 1 9789137116426 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Översättning av Louise Thulin
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116428
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9137116428 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Omslaget något gulnad men i övrigt jättefint skick då den är oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116428
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9137116428 -
Montignacmetoden : Jag äter - Och förblir sma...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Pärm tappat lite gölans på kanter. Omslaget tejpad på kanter. Bladen i ny skick. 22 cm x 14 cm. 496 gram. (låda under J, 20230913-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137116426
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9789137116426 -
Montignacmetoden : Jag äter - Och förblir sma...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Nyskick. Oläst. 22 cm x 14 cm. 496 gram. (låda under J, 20230913-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137116426
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9789137116426 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137116426
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9789137116426 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1:2 uppl. 2002. 254 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116428
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 1:2 9137116428 -
Montignacmetoden : det franska sättet att äta...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2006. 254 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137129104
- Titel
- Montignacmetoden : det franska sättet att äta gott och bli smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 181 x 225 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 829 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mitt dietprogram är den enda perfekt balanserade metoden som rekommenderar dig att äta rätt kolhydrater och rätt fett.Michel Montignac är mannen som införde begreppet glykemiskt index (GI) i samband med viktminskning. Han har med utgångspunkt i GI utarbetat en metod som har visat sig hålla måttet. Den går i stort ut på att hålla blodsockerhalten på en låg och jämn nivå genom att äta rätt. Han har några enkla regler som är lätta att följa för dig som önskar äta god mat och ändå förlora överflödskilon eller behålla den vikt du trivs med.∙ Ät dig mätt utan begränsning och utan att räkna kalorier∙ Ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål∙ Undvik att småäta mellan målen∙ Upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag∙ Ät mindre mättat fett till förmån för fett från fisk, vegetabiliska oljor, frön och nötter∙ Undvik sötade drycker∙ Drick ett litet glas vin eller öl till maten om du vill∙ Undvik starkt kaffe, drick hellre koffeinfritt∙ Ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid bordetFör att göra livet lättare i alla avseenden ger Montignac många tips på vad man kan äta till frukost, lunch och middag. Han ger svar på de frågor som många ställt honom angående bröd, socker, ost, pasta, alkohol, kaffe och så vidare. Här finns listor med exempel på bra fett och listor med olika kolhydraters GI-värde. Dessutom ingår massor med förslag på hur man komponerar dagens måltider samt en lång rad fräscha och aptitretande recept på allt från förrätter till desserter. Boken är illustrerad med tilltalande färgbilder.Michel Montignac är född i södra Frankrike och bor i dag i närheten av Genève därhan ägnar sig åt att forska, skriva och föreläsa. När han var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris, beslöt han sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Michel Montignac har skrivit flera böcker och alla har sålt i stora upplagor på 25 språk i mer än 42 länder. På svenska finns böckerna Jag äter, alltså blir jag smal; Jag äter och förblir smal; Montignacs bästa recept; Montignacs hjärtdiet och Montignacmetoden för barn och tonåringar. Dessutom finns Montignacs svenska kök av Cathrine Schück med en samling recept som växte fram i ett inspirerande samarbete med Michel Montignac.
Bokförlaget Forum 1 9137129104 -
Jag äter - och förblir smal
Övrigt tryckt och skrivet. Bokförlaget Forum. 1:2 uppl. 2002. 254 sidor.
Mycket gott skick. + ät dig mätt utan begränsning utan att räkna kalorier
+ du får tillbaka din platta mage
+ du klarar att hålla vikten
+ du blir i god form både fysiskt och mentalt … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137108263
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 135 x 213 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 415 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smal på gåslever och choklad? Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och i England, Spanien, Holland, Tyskland, Italien, Finland och USA. Jag äter, alltså blir jag smal innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. I stället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna ¿ de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man mest äter hemma eller mycket ute. Med Montignac-metoden finns ingen gräns för hur mycket man får äta och den är som klippt och skuren för alla som älskar det goda livet med gourmetmat och gott vin. Den har kallats gåsleverbantning, men ska det vara noga så är det inte förrän man har stabiliserat matsmältningen som gåslever dyker upp på matsedeln. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i ett nytt tänkande och nya vanor. Recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, tonfiskmousse med mera. Jag äter, alltså blir jag smal har också en del som speciellt tar upp kvinnors näringsfysiologiska problem under olika perioder i livet. Här finns inte minst hjälp för dem som tror att det är mycket svårare för kvinnor än män att gå ner i vikt. Det är inte svårare, bara annorlunda¿ Denna del innehåller även avsnitt om hur man håller sig ung, attraktiv och frisk. ¿Gåslevern är egentligen inte en central punkt i dieten, utan ett tillåtet undantag, men den är ett uttryck för att en diet kan vara livsbejakande och mycket varierad. Den är en signal att här finns ett nytt sätt att tänka.¿ Svenska Dagbladet Tid Michel Montignac har idag en gård söder om Lyon där inkomsterna från hans böcker används för att experimentera fram bättre spannmålsprodukter, majs och potatis. Han har också en serie produkter med märkesnamnet Michel Montignac. Här finns sådant som är tillåtet enligt dieten, bland annat mousserande vin, röd bordeaux, gåslever och choklad med en kakaohalt på 85 % .
Bokförlaget Forum 1:2 9137108263 -
Montignacs bästa recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 184 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122946
- Titel
- Montignacs bästa recept
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv. Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande. Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet. På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.
Bokförlaget Forum 9789137122946 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Nära nyskick. märke av prislapp på omslag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116428
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9137116428 -
Montignacs bästa recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 184 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122940
- Titel
- Montignacs bästa recept
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv. Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande. Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet. På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.
Bokförlaget Forum 9137122940 -
Montignacs bästa recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 184 sidor.
Gott skick. Liten reva på skyddsomslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122940
- Titel
- Montignacs bästa recept
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv. Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande. Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet. På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.
Bokförlaget Forum 9137122940 -
Montignac Recipes and Menus. Gourmet meals fr...
Häftad bok. Montignac Publishing. 1994. 285 sidor.
ISBN 9782906236622
Gott skick. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKMontignac Publishing 9782906236622 -
RECIPES AND MENUS
Häftad bok. ARTULEN U.K. 1994. 285 sidor.
ISBN 9782906236622
Nära nyskick. Engelsk text.
Slitage av låg grad.
Läst ex.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKARTULEN U.K. 9782906236622 -
Jag äter - och förblir smal + Montignacs bäst...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Två verk av M.M.
Hela och rena.
Lästa.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137116426
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9789137116426 -
Jag äter, alltså blir jag smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1999. 286 sidor.
Gott skick. Inlagan är felfri men något gulnad, pärmarna är fräscha men ryggen något klämd i nederkanten.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137115278
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9137115278 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Översättning av Louise Thulin
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116428
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9137116428 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Forum. Första uppl. 2003. 254 sidor.
Nyskick. Forum. Första uppl. 2003. 254 s. Inbunden. 22x14cm. 370 gram. Nyskick. Se gärna fler böcker hos Filifjonkan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125060
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 141 x 218 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 351 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan kolhydrater, fetter, proteiner och kostfibrer är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade bok: * ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier * ät tre planerade och varierade måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Forum Första 9137125060 -
Montignacs bästa recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 184 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Väldigt fint exemplar.
FRI FRAKT inrikes- ISBN
- 9137122940
- Titel
- Montignacs bästa recept
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv. Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande. Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet. På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.
Bokförlaget Forum 9137122940 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 254 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Fint ex. Knappt använd.
FRI FRAKT inrikes- ISBN
- 9137125060
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 141 x 218 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 351 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan kolhydrater, fetter, proteiner och kostfibrer är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade bok: * ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier * ät tre planerade och varierade måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9137125060 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. Slutsåld på förlaget!. 1999. 254 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Slutsåld på förlaget!
Omslag: pyttelitet hant.spår.
Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. H läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116428
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum. Slutsåld på förlaget! 9137116428
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn