Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Höstmat från Arla köket

Höstmat från Arla köket

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2013. 159 sidor.

Gott skick. Utgallrad biblioteksbok. Boken är sliten utvändigt, men inlagan är i mycket gott skick. Rikt illustrerad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789174243598
Titel
Höstmat från Arla köket
Författare
Molin Österlund, Catarina - Bergqvist, Ylva - Edestrand, Annika - Lindeblad, Matilda - Arla köket
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2013
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Halvklotband
Mått
199 x 294 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
867 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hur lyckas man i köket? Först väljer man råvaror som hör ihop med årstiden, då när de smakar som mest. Sedan tar man ett enkelt recept som inspirerar och går att lita på. Arla Köket har skapat och provlagat tusentals recept genom åren. Ofta får de hjälp av några av Sveriges bästa matlagare – vinnare av Årets Kock eller Årets Konditor, medlemmar ur Svenska Kocklandslaget och välbekanta tv-kockar varvas med fenomenala receptkreatörer som vet hur man gör vänner, familj och släkt lyckliga både till vardags och fest.   Gemensamt för alla olika maträtter, bakverk, efterrätter och tillbehör är att recepten har passerat nålsögat som är Arlas provkök. ”Vi är lite hårda, det har vi alltid varit. Det ska vara enkelt att lyckas med recept som kommer från oss”, säger Lena i provköket. Nu har de samlat sina favoriter i fyra kokböcker, indelade efter säsong, och först ut är Höstmat.   Hur smakar då ett höstrecept från Arla Köket? Det kan vara starkt som en biffgryta med chili eller milt som en kantarellsoppa. Rustikt som en lammlasagne eller ljuvligt som en fransk päronpaj. Och smakupplevelsen är ofta stor i förhållande till arbetsinsatsen.   Arla Kökets recept gör det lätt att hitta rätt i butiken för den som vill laga mat efter säsong. Det är nämligen en bra idé, både för smakens och miljöns skull. Boken rymmer närmare hundra härliga recept som alla är illustrerade inspirerande foton. För att göra det ännu enklare att hitta just det man behöver för tillfället är de 90 recepten indelade i fem kapitel: Nyskördat, Lättlagat, Långlagat, Nybakat och Sött slut.