Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Asiatisk : curryrätter från hela asien

Asiatisk : curryrätter från hela asien

Inbunden bok. Parragon. 1 uppl. 2011. 223 sidor.

Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage.

När vi tänker på asiatisk mat tänker vi först och främst på olika curryrätter. Curryrätter kan varieras i det oändliga - milda och krämiga eller väldoftande och aromatiska, och med beskedlig eller het kryddning. Många älskar rätter med curry men få vågar laga dem hemma. Den här boken visar hur enkelt det är att tillaga olika frestande curryrätter från grunden genom att kombinera nymalda kryddor och aromatiska örter. De noga utvalda recepten förenar det välbekanta och det mer exotiska, och rätterna kommer från hela Indien och Sydöstasien, däribland Thailand, Malaysia, Indonesien, Vietnam och Bangladesh.

Asiatiskt innehåller både praktiska råd och steg för stegrecept som är enkla att följa. Alla recept illustreras med läckra färgbilder av den färdiga rätten. Detta är den perfekta handboken för alla som vill utöka sin kulinariska repertoar och ge sig in i kryddornas spännande och färgstarka värld.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9781445448305
Titel
Asiatisk : curryrätter från hela asien
Författare
Mridula Baljekar
Förlag
Parragon
Utgivningsår
2011
Omfång
223 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
205 x 226 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
976 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När vi tänker på asiatisk mat tänker vi först och främst på olika
curryrätter. Curryrätter kan varieras i det oändliga - milda och
krämiga eller väldoftande och aromatiska, och med beskedlig
eller het kryddning. Många älskar rätter med curry men få
vågar laga dem hemma. Den här boken visar hur enkelt det
är att tillaga olika frestande curryrätter från grunden genom
att kombinera nymalda kryddor och aromatiska örter. De noga
utvalda recepten förenar det välbekanta och det mer exotiska,
och rätterna kommer från hela Indien och Sydöstasien, däribland
Thailand, Malaysia, Indonesien, Vietnam och Bangladesh.

Asiatiskt innehåller både praktiska råd och steg för stegrecept
som är enkla att följa. Alla recept illustreras med läckra
färgbilder av den färdiga rätten. Detta är den perfekta handboken
för alla som vill utöka sin kulinariska repertoar och ge sig in i
kryddornas spännande och färgstarka värld.

Fler titlar i serien:
Fisk och skaldjur (ISBN 9781445448299)
Stora vegetariska kokboken (ISBN 9781445446127)

mått: 205x261 mm