Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Smala hemligheter : från min mors japanska kök

Smala hemligheter : från min mors japanska kök

Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 251 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Märke efter prislapp fram.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9151847280
Titel
Smala hemligheter : från min mors japanska kök
Författare
Naomi Moriyama - William Doyle
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2006
Omfång
251 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
135 x 210 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
468 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Japanska kvinnor lever längre än några andra kvinnor i världen, och de har också minst problem med fetma!
Naomi Moriyama har avslöjat hemligheten bakom de japanska kvinnornas goda hälsa, och funnit svaret i det traditionella japanska köket. I sin bok vägleder författaren läsaren i den hemlagade japanska matens hemligheter.

Visste du att:

Japanska kvinnor lever längre än några andra kvinnor på jorden?
Endast 3% av de japanska kvinnorna är överviktiga att jämföra med 30% av de amerikanska kvinnorna?

På samma sätt som i Franska kvinnors smala hemligheter av Mireille Guiliano, berättar Naomi Moriyama om hemligheten bakom de japanska kvinnornas välbefinnande. Svaret står enligt författaren att finna i det japanska köket. Den hemlagde japanska maten är ingen komplicerad matlagning och råvarorna går att finna i de flesta vanliga matvarubutiker.
”The best cooking is the least cooking” säger Naomis mamma. Att varsamt tillreda råvarorna så att alla näringsämnen bevaras är en viktig grundsten i matlagningen. Fräscha grönsaker, soya, ris och fisk är basen för alla rätter. Däremot lyser kött, bröd, pasta och friterad mat i stort sett med sin frånvaro.
Intresset för asiatisk mat är fortsatt stort i hela världen, och kommer troligen att fortsätta vara det när kunskapen om matens hälsobringade effekter blir kända.