Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Tänk rätt bli framgångsrik (Think and Grow Rich)

Tänk rätt bli framgångsrik (Think and Grow Rich)

Ljudbok Spectacular Events Sweden. 1 uppl. 2010.

Nära nyskick. Spectacular Events, 2010. Innehåller 5 CD-skivor. Uppläsare: Torsten Wahlund. Komplett med i det närmaste orepade skivor. Mycket nära nyskick! Över 100 miljoner ex. sålda. Ovanlig / Eftersökt!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9163360497
Titel
Tänk rätt bli framgångsrik
Författare
Napoleon Hill
Förlag
Spectacular Events Sweden
Utgivningsår
2010
Bandtyp
CD-skiva
Språk
Svenska
Baksidestext
På senare tid har det skrivits många böcker om personlig utveckling och vägen till framgång. Men de flesta har svagheten att de inte ger de praktiska råden och anvisningarna som du behöver för att förverkliga alla dina planer på ett roligare, bättre och lyckligare liv. Tänk rätt, bli framgångsrik är en praktisk bok. De 12 stegen till framgång beskriver i detalj hur du skall gå tillväga för att lyckas. Sedan krävs bara din egen vilja. En bra början får du med en här boken. Författaren Napoleon Hill är en amerikan och har vigt sitt liv åt att hjälpa andra lyckas. Det har gjort honom själv lika framgångsrik. Han har skrivit flera böcker på temat. Just den här boken har sålts i över 100 miljoner exemplar. Tänk rätt, lyssna på den här boken och du kommer att märka att det inte är slumpen som gör att vissa får ut allt de vill av livet medan andra misslyckas. Det är dina tankar som gör din framtid.