Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
BÅTEN – Att välja och utrusta båten för sportfiske och fritid
BÅTEN – Att välja och utrusta båten för sportfiske och fritid BÅTEN – Att välja och utrusta båten för sportfiske och fritid BÅTEN – Att välja och utrusta båten för sportfiske och fritid BÅTEN – Att välja och utrusta båten för sportfiske och fritid BÅTEN – Att välja och utrusta båten för sportfiske och fritid BÅTEN – Att välja och utrusta båten för sportfiske och fritid

BÅTEN – Att välja och utrusta båten för sportfiske och fritid

Inbunden bok Bokförlaget Settern. 2007. 128 sidor.

Nyskick. – NYSKICK! – Obet. ytmärken på omslaget. – Se fler bilder! –– Detta är en sann faktabok om båten, dess utrustning, om navigation, säkerhet och vilket fiske som olika typer av båtar lämpar sig för. Författarens råd är att anpassa båtinnehav och fiske efter plånbok och ändamålet med båten. Småbåtsfisket ger inte bara sportfiskaren en möjlighet att fånga fiskar, som han/hon annars bara kunnat drömma om, utan båten ger också tillfällen till stämningsfull samvaro med familj och goda fiskevänner. Detta är en bok som man gång på gång kommer att använda som uppslagsverk, då den är sprängfylld av viktig fakta om båtmodeller, instrument, båtinredning speciellt lämpad för fiske, trailrar, säkerhet ombord samt hur man färdas till sjöss. / Tillsammans med boken "Trolling - Spinn och Mete från egen båt" av samme författare kommer du som sportfiskare att få tillgång till fulländad information om såväl småbåtar som småbåtssportfiske. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789175866062
Titel
Båten - Att välja och utrusta båten för sportfiske och fritid
Författare
Niels Vestergaard
Förlag
Bokförlaget Settern
Utgivningsår
2007
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 240 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
410 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Detta är en sann faktabok om båten, dess utrustning, om navigation, säkerhet och vilket fiske som olika typer av båtar lämpar sig för. Författarens råd är att anpassa båtinnehav och fiske efter plånbok och ändamålet med båten.

Småbåtsfisket ger inte bara sportfiskaren en möjlighet att fånga fiskar, som han/hon annars bara kunnat drömma om, utan båten ger också tillfällen till stämningsfull samvaro med familj och goda fiskevänner.

Detta är en bok som man gång på gång kommer att använda som uppslagsverk, då den är sprängfylld av viktig fakta om båtmodeller, instrument, båtinredning speciellt lämpad för fiske, trailrar, säkerhet ombord samt hur man färdas till sjöss. Tillsammans med boken "Trolling - Spinn och Mete från egen båt" av samme författare kommer du som sportfiskare att få tillgång till fulländad information om såväl småbåtar som småbåtssportfiske.

Böcker av författaren:

Kustfiske

Flugbindarens ABC

Flugfiskarens ABC

Gör dina egna fiskegrejer (slutsåld)

Trolling, spinn & mete

Båten - Att välja och utrusta båten för sportfiske och fritid
Ytterligare författare: Vestergaard, Niels
Ytterligare översättare: Stjärnkvist, Fredrik
Ytterligare illustratörer: Vestergaard, Niels
Ytterligare fotografer: Vestergaard, Niels