-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137122397
- Titel
- Nigellas sommarmat
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1065 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivningr kan man ta sig igenom vinterns allra mörkaste dagar.Inspirationen till recepten kommer från många olika håll, här finns till exempel inslag från Spanien, Italien, Mellanöstern och Nordafrika. Grunden för alla recept är fräscha och färska ingredienser. Och rätterna ska vara enkla att tillaga. Nöjet ska ligga i att äta och gärna tillsammans med många. Boken innehåller förrätter, huvudrätter med både fisk, kött och tillbehör, efterrätter samt drycker.Och det är inte vilka rätter som helst! Här lite plockmat: grillad aubergine med feta, mynta och chili; ingefärskryddad lax; kyld ärt- och myntasoppa; sommarminestrone; pappardelle med squash, russin och pinjenötter; spaghetti med vitlök, olja och chili; gammaldags tomatsallad; morotssallad med jordnötter; italiensk rödbetssallad; mauritisk räkcurry; laxspett med kokos och chili; citronris; grillad tonfisk med wasabi; revbensspjäll; lammspett; knapriga lammkotletter; kall rostbiff med citronsallad; kycklingsallad med mandel och persilja; siciliansk vinägerkyckling; anka med ingefära och apelsinsallad; hasselbackspotatis; bräserad sallad; korsikansk omelett; karamelliserad ananas med chokladsås; fikon för tusen och en natt; mousse på vit choklad och passionsfrukt; marängtårta med jordgubbar; arabiska plättar med apelsinblomssås; äppelglass; krusbärs- och fläderblomsglass; fryst chokladtryffel; honungssemifreddo samt en lång rad drinkar med spännande namn som Blue lagoon, Gina, Passione, Fragonard och Kiwitini.Allt som allt omfattar Nigellas sommarmat över 100 recept och i dem spårar man Nigellas oförlikneliga charm och finess samt stora matkunskaper.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker: How to eat, How to be a domestic goddess samt Nigella -- Kort och gott som kom på svenska 2002. Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet.Hon bor i London med sina två barn.
9789137122397 -
Nigellas sommarmat
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 288 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122397
- Titel
- Nigellas sommarmat
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1065 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivningr kan man ta sig igenom vinterns allra mörkaste dagar.Inspirationen till recepten kommer från många olika håll, här finns till exempel inslag från Spanien, Italien, Mellanöstern och Nordafrika. Grunden för alla recept är fräscha och färska ingredienser. Och rätterna ska vara enkla att tillaga. Nöjet ska ligga i att äta och gärna tillsammans med många. Boken innehåller förrätter, huvudrätter med både fisk, kött och tillbehör, efterrätter samt drycker.Och det är inte vilka rätter som helst! Här lite plockmat: grillad aubergine med feta, mynta och chili; ingefärskryddad lax; kyld ärt- och myntasoppa; sommarminestrone; pappardelle med squash, russin och pinjenötter; spaghetti med vitlök, olja och chili; gammaldags tomatsallad; morotssallad med jordnötter; italiensk rödbetssallad; mauritisk räkcurry; laxspett med kokos och chili; citronris; grillad tonfisk med wasabi; revbensspjäll; lammspett; knapriga lammkotletter; kall rostbiff med citronsallad; kycklingsallad med mandel och persilja; siciliansk vinägerkyckling; anka med ingefära och apelsinsallad; hasselbackspotatis; bräserad sallad; korsikansk omelett; karamelliserad ananas med chokladsås; fikon för tusen och en natt; mousse på vit choklad och passionsfrukt; marängtårta med jordgubbar; arabiska plättar med apelsinblomssås; äppelglass; krusbärs- och fläderblomsglass; fryst chokladtryffel; honungssemifreddo samt en lång rad drinkar med spännande namn som Blue lagoon, Gina, Passione, Fragonard och Kiwitini.Allt som allt omfattar Nigellas sommarmat över 100 recept och i dem spårar man Nigellas oförlikneliga charm och finess samt stora matkunskaper.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker: How to eat, How to be a domestic goddess samt Nigella -- Kort och gott som kom på svenska 2002. Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet.Hon bor i London med sina två barn.
Bokförlaget Forum 9789137122397 -
Nigellas sommarmat
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 288 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122397
- Titel
- Nigellas sommarmat
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1065 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivningr kan man ta sig igenom vinterns allra mörkaste dagar.Inspirationen till recepten kommer från många olika håll, här finns till exempel inslag från Spanien, Italien, Mellanöstern och Nordafrika. Grunden för alla recept är fräscha och färska ingredienser. Och rätterna ska vara enkla att tillaga. Nöjet ska ligga i att äta och gärna tillsammans med många. Boken innehåller förrätter, huvudrätter med både fisk, kött och tillbehör, efterrätter samt drycker.Och det är inte vilka rätter som helst! Här lite plockmat: grillad aubergine med feta, mynta och chili; ingefärskryddad lax; kyld ärt- och myntasoppa; sommarminestrone; pappardelle med squash, russin och pinjenötter; spaghetti med vitlök, olja och chili; gammaldags tomatsallad; morotssallad med jordnötter; italiensk rödbetssallad; mauritisk räkcurry; laxspett med kokos och chili; citronris; grillad tonfisk med wasabi; revbensspjäll; lammspett; knapriga lammkotletter; kall rostbiff med citronsallad; kycklingsallad med mandel och persilja; siciliansk vinägerkyckling; anka med ingefära och apelsinsallad; hasselbackspotatis; bräserad sallad; korsikansk omelett; karamelliserad ananas med chokladsås; fikon för tusen och en natt; mousse på vit choklad och passionsfrukt; marängtårta med jordgubbar; arabiska plättar med apelsinblomssås; äppelglass; krusbärs- och fläderblomsglass; fryst chokladtryffel; honungssemifreddo samt en lång rad drinkar med spännande namn som Blue lagoon, Gina, Passione, Fragonard och Kiwitini.Allt som allt omfattar Nigellas sommarmat över 100 recept och i dem spårar man Nigellas oförlikneliga charm och finess samt stora matkunskaper.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker: How to eat, How to be a domestic goddess samt Nigella -- Kort och gott som kom på svenska 2002. Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet.Hon bor i London med sina två barn.
Bokförlaget Forum 9789137122397 -
Nigellas sommarmat
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 288 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122397
- Titel
- Nigellas sommarmat
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1065 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivningr kan man ta sig igenom vinterns allra mörkaste dagar.Inspirationen till recepten kommer från många olika håll, här finns till exempel inslag från Spanien, Italien, Mellanöstern och Nordafrika. Grunden för alla recept är fräscha och färska ingredienser. Och rätterna ska vara enkla att tillaga. Nöjet ska ligga i att äta och gärna tillsammans med många. Boken innehåller förrätter, huvudrätter med både fisk, kött och tillbehör, efterrätter samt drycker.Och det är inte vilka rätter som helst! Här lite plockmat: grillad aubergine med feta, mynta och chili; ingefärskryddad lax; kyld ärt- och myntasoppa; sommarminestrone; pappardelle med squash, russin och pinjenötter; spaghetti med vitlök, olja och chili; gammaldags tomatsallad; morotssallad med jordnötter; italiensk rödbetssallad; mauritisk räkcurry; laxspett med kokos och chili; citronris; grillad tonfisk med wasabi; revbensspjäll; lammspett; knapriga lammkotletter; kall rostbiff med citronsallad; kycklingsallad med mandel och persilja; siciliansk vinägerkyckling; anka med ingefära och apelsinsallad; hasselbackspotatis; bräserad sallad; korsikansk omelett; karamelliserad ananas med chokladsås; fikon för tusen och en natt; mousse på vit choklad och passionsfrukt; marängtårta med jordgubbar; arabiska plättar med apelsinblomssås; äppelglass; krusbärs- och fläderblomsglass; fryst chokladtryffel; honungssemifreddo samt en lång rad drinkar med spännande namn som Blue lagoon, Gina, Passione, Fragonard och Kiwitini.Allt som allt omfattar Nigellas sommarmat över 100 recept och i dem spårar man Nigellas oförlikneliga charm och finess samt stora matkunskaper.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker: How to eat, How to be a domestic goddess samt Nigella -- Kort och gott som kom på svenska 2002. Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet.Hon bor i London med sina två barn.
Bokförlaget Forum 9789137122397 -
Nigellas sommarmat
Inbunden bok. 2003. 288 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivningr kan man ta sig igenom vinterns allra läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122397
- Titel
- Nigellas sommarmat
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1065 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivningr kan man ta sig igenom vinterns allra mörkaste dagar.Inspirationen till recepten kommer från många olika håll, här finns till exempel inslag från Spanien, Italien, Mellanöstern och Nordafrika. Grunden för alla recept är fräscha och färska ingredienser. Och rätterna ska vara enkla att tillaga. Nöjet ska ligga i att äta och gärna tillsammans med många. Boken innehåller förrätter, huvudrätter med både fisk, kött och tillbehör, efterrätter samt drycker.Och det är inte vilka rätter som helst! Här lite plockmat: grillad aubergine med feta, mynta och chili; ingefärskryddad lax; kyld ärt- och myntasoppa; sommarminestrone; pappardelle med squash, russin och pinjenötter; spaghetti med vitlök, olja och chili; gammaldags tomatsallad; morotssallad med jordnötter; italiensk rödbetssallad; mauritisk räkcurry; laxspett med kokos och chili; citronris; grillad tonfisk med wasabi; revbensspjäll; lammspett; knapriga lammkotletter; kall rostbiff med citronsallad; kycklingsallad med mandel och persilja; siciliansk vinägerkyckling; anka med ingefära och apelsinsallad; hasselbackspotatis; bräserad sallad; korsikansk omelett; karamelliserad ananas med chokladsås; fikon för tusen och en natt; mousse på vit choklad och passionsfrukt; marängtårta med jordgubbar; arabiska plättar med apelsinblomssås; äppelglass; krusbärs- och fläderblomsglass; fryst chokladtryffel; honungssemifreddo samt en lång rad drinkar med spännande namn som Blue lagoon, Gina, Passione, Fragonard och Kiwitini.Allt som allt omfattar Nigellas sommarmat över 100 recept och i dem spårar man Nigellas oförlikneliga charm och finess samt stora matkunskaper.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker: How to eat, How to be a domestic goddess samt Nigella -- Kort och gott som kom på svenska 2002. Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet.Hon bor i London med sina två barn.
9789137122397 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137122397
- Titel
- Nigellas sommarmat
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1065 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivningr kan man ta sig igenom vinterns allra mörkaste dagar.Inspirationen till recepten kommer från många olika håll, här finns till exempel inslag från Spanien, Italien, Mellanöstern och Nordafrika. Grunden för alla recept är fräscha och färska ingredienser. Och rätterna ska vara enkla att tillaga. Nöjet ska ligga i att äta och gärna tillsammans med många. Boken innehåller förrätter, huvudrätter med både fisk, kött och tillbehör, efterrätter samt drycker.Och det är inte vilka rätter som helst! Här lite plockmat: grillad aubergine med feta, mynta och chili; ingefärskryddad lax; kyld ärt- och myntasoppa; sommarminestrone; pappardelle med squash, russin och pinjenötter; spaghetti med vitlök, olja och chili; gammaldags tomatsallad; morotssallad med jordnötter; italiensk rödbetssallad; mauritisk räkcurry; laxspett med kokos och chili; citronris; grillad tonfisk med wasabi; revbensspjäll; lammspett; knapriga lammkotletter; kall rostbiff med citronsallad; kycklingsallad med mandel och persilja; siciliansk vinägerkyckling; anka med ingefära och apelsinsallad; hasselbackspotatis; bräserad sallad; korsikansk omelett; karamelliserad ananas med chokladsås; fikon för tusen och en natt; mousse på vit choklad och passionsfrukt; marängtårta med jordgubbar; arabiska plättar med apelsinblomssås; äppelglass; krusbärs- och fläderblomsglass; fryst chokladtryffel; honungssemifreddo samt en lång rad drinkar med spännande namn som Blue lagoon, Gina, Passione, Fragonard och Kiwitini.Allt som allt omfattar Nigellas sommarmat över 100 recept och i dem spårar man Nigellas oförlikneliga charm och finess samt stora matkunskaper.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker: How to eat, How to be a domestic goddess samt Nigella -- Kort och gott som kom på svenska 2002. Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet.Hon bor i London med sina två barn.
Forum 9789137122397 -
Nigellas sommarmat
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 288 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122398
- Titel
- Nigellas sommarmat
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1065 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivningr kan man ta sig igenom vinterns allra mörkaste dagar.Inspirationen till recepten kommer från många olika håll, här finns till exempel inslag från Spanien, Italien, Mellanöstern och Nordafrika. Grunden för alla recept är fräscha och färska ingredienser. Och rätterna ska vara enkla att tillaga. Nöjet ska ligga i att äta och gärna tillsammans med många. Boken innehåller förrätter, huvudrätter med både fisk, kött och tillbehör, efterrätter samt drycker.Och det är inte vilka rätter som helst! Här lite plockmat: grillad aubergine med feta, mynta och chili; ingefärskryddad lax; kyld ärt- och myntasoppa; sommarminestrone; pappardelle med squash, russin och pinjenötter; spaghetti med vitlök, olja och chili; gammaldags tomatsallad; morotssallad med jordnötter; italiensk rödbetssallad; mauritisk räkcurry; laxspett med kokos och chili; citronris; grillad tonfisk med wasabi; revbensspjäll; lammspett; knapriga lammkotletter; kall rostbiff med citronsallad; kycklingsallad med mandel och persilja; siciliansk vinägerkyckling; anka med ingefära och apelsinsallad; hasselbackspotatis; bräserad sallad; korsikansk omelett; karamelliserad ananas med chokladsås; fikon för tusen och en natt; mousse på vit choklad och passionsfrukt; marängtårta med jordgubbar; arabiska plättar med apelsinblomssås; äppelglass; krusbärs- och fläderblomsglass; fryst chokladtryffel; honungssemifreddo samt en lång rad drinkar med spännande namn som Blue lagoon, Gina, Passione, Fragonard och Kiwitini.Allt som allt omfattar Nigellas sommarmat över 100 recept och i dem spårar man Nigellas oförlikneliga charm och finess samt stora matkunskaper.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker: How to eat, How to be a domestic goddess samt Nigella -- Kort och gott som kom på svenska 2002. Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet.Hon bor i London med sina två barn.
Bokförlaget Forum 9137122398 -
Nigellas sommarmat
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 288 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Förlagsband. Rikt färgillustrerad. Stämpel i bakre snittet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122398
- Titel
- Nigellas sommarmat
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1065 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivningr kan man ta sig igenom vinterns allra mörkaste dagar.Inspirationen till recepten kommer från många olika håll, här finns till exempel inslag från Spanien, Italien, Mellanöstern och Nordafrika. Grunden för alla recept är fräscha och färska ingredienser. Och rätterna ska vara enkla att tillaga. Nöjet ska ligga i att äta och gärna tillsammans med många. Boken innehåller förrätter, huvudrätter med både fisk, kött och tillbehör, efterrätter samt drycker.Och det är inte vilka rätter som helst! Här lite plockmat: grillad aubergine med feta, mynta och chili; ingefärskryddad lax; kyld ärt- och myntasoppa; sommarminestrone; pappardelle med squash, russin och pinjenötter; spaghetti med vitlök, olja och chili; gammaldags tomatsallad; morotssallad med jordnötter; italiensk rödbetssallad; mauritisk räkcurry; laxspett med kokos och chili; citronris; grillad tonfisk med wasabi; revbensspjäll; lammspett; knapriga lammkotletter; kall rostbiff med citronsallad; kycklingsallad med mandel och persilja; siciliansk vinägerkyckling; anka med ingefära och apelsinsallad; hasselbackspotatis; bräserad sallad; korsikansk omelett; karamelliserad ananas med chokladsås; fikon för tusen och en natt; mousse på vit choklad och passionsfrukt; marängtårta med jordgubbar; arabiska plättar med apelsinblomssås; äppelglass; krusbärs- och fläderblomsglass; fryst chokladtryffel; honungssemifreddo samt en lång rad drinkar med spännande namn som Blue lagoon, Gina, Passione, Fragonard och Kiwitini.Allt som allt omfattar Nigellas sommarmat över 100 recept och i dem spårar man Nigellas oförlikneliga charm och finess samt stora matkunskaper.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker: How to eat, How to be a domestic goddess samt Nigella -- Kort och gott som kom på svenska 2002. Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet.Hon bor i London med sina två barn.
Bokförlaget Forum 9137122398 -
Nigellas sommarmat
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 288 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. 25,5x20cm.1075gram.Slut på förlaget.[Hylla:12 Mat]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122398
- Titel
- Nigellas sommarmat
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1065 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivningr kan man ta sig igenom vinterns allra mörkaste dagar.Inspirationen till recepten kommer från många olika håll, här finns till exempel inslag från Spanien, Italien, Mellanöstern och Nordafrika. Grunden för alla recept är fräscha och färska ingredienser. Och rätterna ska vara enkla att tillaga. Nöjet ska ligga i att äta och gärna tillsammans med många. Boken innehåller förrätter, huvudrätter med både fisk, kött och tillbehör, efterrätter samt drycker.Och det är inte vilka rätter som helst! Här lite plockmat: grillad aubergine med feta, mynta och chili; ingefärskryddad lax; kyld ärt- och myntasoppa; sommarminestrone; pappardelle med squash, russin och pinjenötter; spaghetti med vitlök, olja och chili; gammaldags tomatsallad; morotssallad med jordnötter; italiensk rödbetssallad; mauritisk räkcurry; laxspett med kokos och chili; citronris; grillad tonfisk med wasabi; revbensspjäll; lammspett; knapriga lammkotletter; kall rostbiff med citronsallad; kycklingsallad med mandel och persilja; siciliansk vinägerkyckling; anka med ingefära och apelsinsallad; hasselbackspotatis; bräserad sallad; korsikansk omelett; karamelliserad ananas med chokladsås; fikon för tusen och en natt; mousse på vit choklad och passionsfrukt; marängtårta med jordgubbar; arabiska plättar med apelsinblomssås; äppelglass; krusbärs- och fläderblomsglass; fryst chokladtryffel; honungssemifreddo samt en lång rad drinkar med spännande namn som Blue lagoon, Gina, Passione, Fragonard och Kiwitini.Allt som allt omfattar Nigellas sommarmat över 100 recept och i dem spårar man Nigellas oförlikneliga charm och finess samt stora matkunskaper.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker: How to eat, How to be a domestic goddess samt Nigella -- Kort och gott som kom på svenska 2002. Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet.Hon bor i London med sina två barn.
Bokförlaget Forum 9137122398 -
Nigellas sommarmat - De bästa recepten
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 283 s. Inbunden. 25,5x20cm. 1050 gram.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. [Hylla:22 Mat].
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122398
- Titel
- Nigellas sommarmat
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1065 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivningr kan man ta sig igenom vinterns allra mörkaste dagar.Inspirationen till recepten kommer från många olika håll, här finns till exempel inslag från Spanien, Italien, Mellanöstern och Nordafrika. Grunden för alla recept är fräscha och färska ingredienser. Och rätterna ska vara enkla att tillaga. Nöjet ska ligga i att äta och gärna tillsammans med många. Boken innehåller förrätter, huvudrätter med både fisk, kött och tillbehör, efterrätter samt drycker.Och det är inte vilka rätter som helst! Här lite plockmat: grillad aubergine med feta, mynta och chili; ingefärskryddad lax; kyld ärt- och myntasoppa; sommarminestrone; pappardelle med squash, russin och pinjenötter; spaghetti med vitlök, olja och chili; gammaldags tomatsallad; morotssallad med jordnötter; italiensk rödbetssallad; mauritisk räkcurry; laxspett med kokos och chili; citronris; grillad tonfisk med wasabi; revbensspjäll; lammspett; knapriga lammkotletter; kall rostbiff med citronsallad; kycklingsallad med mandel och persilja; siciliansk vinägerkyckling; anka med ingefära och apelsinsallad; hasselbackspotatis; bräserad sallad; korsikansk omelett; karamelliserad ananas med chokladsås; fikon för tusen och en natt; mousse på vit choklad och passionsfrukt; marängtårta med jordgubbar; arabiska plättar med apelsinblomssås; äppelglass; krusbärs- och fläderblomsglass; fryst chokladtryffel; honungssemifreddo samt en lång rad drinkar med spännande namn som Blue lagoon, Gina, Passione, Fragonard och Kiwitini.Allt som allt omfattar Nigellas sommarmat över 100 recept och i dem spårar man Nigellas oförlikneliga charm och finess samt stora matkunskaper.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker: How to eat, How to be a domestic goddess samt Nigella -- Kort och gott som kom på svenska 2002. Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet.Hon bor i London med sina två barn.
9137122398 -
Nigellas SOMMARMAT. De bästa recepten
Inbunden bok. FORUM. 2003. 283 s. Inbunden. 25,5x20cm.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122398
- Titel
- Nigellas sommarmat
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1065 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivningr kan man ta sig igenom vinterns allra mörkaste dagar.Inspirationen till recepten kommer från många olika håll, här finns till exempel inslag från Spanien, Italien, Mellanöstern och Nordafrika. Grunden för alla recept är fräscha och färska ingredienser. Och rätterna ska vara enkla att tillaga. Nöjet ska ligga i att äta och gärna tillsammans med många. Boken innehåller förrätter, huvudrätter med både fisk, kött och tillbehör, efterrätter samt drycker.Och det är inte vilka rätter som helst! Här lite plockmat: grillad aubergine med feta, mynta och chili; ingefärskryddad lax; kyld ärt- och myntasoppa; sommarminestrone; pappardelle med squash, russin och pinjenötter; spaghetti med vitlök, olja och chili; gammaldags tomatsallad; morotssallad med jordnötter; italiensk rödbetssallad; mauritisk räkcurry; laxspett med kokos och chili; citronris; grillad tonfisk med wasabi; revbensspjäll; lammspett; knapriga lammkotletter; kall rostbiff med citronsallad; kycklingsallad med mandel och persilja; siciliansk vinägerkyckling; anka med ingefära och apelsinsallad; hasselbackspotatis; bräserad sallad; korsikansk omelett; karamelliserad ananas med chokladsås; fikon för tusen och en natt; mousse på vit choklad och passionsfrukt; marängtårta med jordgubbar; arabiska plättar med apelsinblomssås; äppelglass; krusbärs- och fläderblomsglass; fryst chokladtryffel; honungssemifreddo samt en lång rad drinkar med spännande namn som Blue lagoon, Gina, Passione, Fragonard och Kiwitini.Allt som allt omfattar Nigellas sommarmat över 100 recept och i dem spårar man Nigellas oförlikneliga charm och finess samt stora matkunskaper.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker: How to eat, How to be a domestic goddess samt Nigella -- Kort och gott som kom på svenska 2002. Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet.Hon bor i London med sina två barn.
9137122398 -
Nigellas sommarmat
Inbunden bok. Forum Förlag, Stockholm. 1:a upplagan uppl. 2003. 288 s. Inbunden. 24x18cm. 1065 gram.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivn läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122398
- Titel
- Nigellas sommarmat
- Författare
- Lawson, Nigella
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1065 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nigella är här igen! Och nu med en lång rad superläckra sommarrecept. Hon vill emellertid förlänga den där härliga, lata och heta sommarkänslan så att den varar hela året. Tack vare Nigellas oemotståndliga beskrivningr kan man ta sig igenom vinterns allra mörkaste dagar.Inspirationen till recepten kommer från många olika håll, här finns till exempel inslag från Spanien, Italien, Mellanöstern och Nordafrika. Grunden för alla recept är fräscha och färska ingredienser. Och rätterna ska vara enkla att tillaga. Nöjet ska ligga i att äta och gärna tillsammans med många. Boken innehåller förrätter, huvudrätter med både fisk, kött och tillbehör, efterrätter samt drycker.Och det är inte vilka rätter som helst! Här lite plockmat: grillad aubergine med feta, mynta och chili; ingefärskryddad lax; kyld ärt- och myntasoppa; sommarminestrone; pappardelle med squash, russin och pinjenötter; spaghetti med vitlök, olja och chili; gammaldags tomatsallad; morotssallad med jordnötter; italiensk rödbetssallad; mauritisk räkcurry; laxspett med kokos och chili; citronris; grillad tonfisk med wasabi; revbensspjäll; lammspett; knapriga lammkotletter; kall rostbiff med citronsallad; kycklingsallad med mandel och persilja; siciliansk vinägerkyckling; anka med ingefära och apelsinsallad; hasselbackspotatis; bräserad sallad; korsikansk omelett; karamelliserad ananas med chokladsås; fikon för tusen och en natt; mousse på vit choklad och passionsfrukt; marängtårta med jordgubbar; arabiska plättar med apelsinblomssås; äppelglass; krusbärs- och fläderblomsglass; fryst chokladtryffel; honungssemifreddo samt en lång rad drinkar med spännande namn som Blue lagoon, Gina, Passione, Fragonard och Kiwitini.Allt som allt omfattar Nigellas sommarmat över 100 recept och i dem spårar man Nigellas oförlikneliga charm och finess samt stora matkunskaper.Nigella Lawson är en av Storbritanniens bästa och mest inflytelserika matskribenter. Hon har skrivit för Vogue, flera andra tidningar och numera även för The New York Times. Hon är författare till flera bästsäljande och belönade kokböcker: How to eat, How to be a domestic goddess samt Nigella -- Kort och gott som kom på svenska 2002. Inte minst genom sina teveprogram har hon rönt stor uppmärksamhet.Hon bor i London med sina två barn.
9137122398
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn