Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Kärlekens pris

Kärlekens pris

Inbunden bok Bra Böcker. 1 uppl. 2007. 233 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789170025754
Titel
Kärlekens pris
Författare
Nikola T James
Förlag
Bra Böcker
Utgivningsår
2007
Omfång
233 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
142 x 219 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
466 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kärlekens pris är en hjärtskärande berättelse skriven helt utan självömkan. Den ger konkret vägledning åt personer som utsätts för våld i hemmet.

Som liten flicka blev Nikola sexuellt utnyttjad och våldtagen, men hennes förvirrade beteende och känslomässiga rop på hjälp ignorerades av de vuxna som fanns kring henne.

Med självkänslan i botten föll hon som tonåring offer för en hotfull främling, en man som skulle göra hennes liv till en mardröm. Han var snygg och charmig, och hon var för ung för att se varningstecknen. De gifte sig, och misshandeln började redan första dagen på deras bröllopsresa. De följande åren hölls hon fången, sexuellt utnyttjad, misshandlad på de mest förfärliga sätt, torterad av sin man som insisterade på att han gjorde detta endast på grund av att han älskade henne. Och återigen vägrade de som stod henne nära att tro på henne när hon berättade.

När hennes man helt kallt sa till henne att han skulle döda henne, fann Nikola äntligen modet att fly och kämpa för att bli fri från honom. Så småningom lyckades hon bryta de destruktiva mönstren i sitt liv, och idag arbetar hon som terapeut och hjälper andra som har liknande erfarenheter.

Nikola T. James är idag hypnosterapeut och rådgivare. Hon organiserar studiecirklar och undervisar om misshandel i hemmet, konsten att hantera sin ilska, våldtäkt och drogmissbruk. Nikola T. James strävar efter att öka kunskapen om våld i hemmet. Hon vill även öka förståelsen för de utsatta och på så sätt hjälpa dem att bygga upp sitt liv på nytt.

Nikola T. James är en pseudonym.