Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Efterrätter

Efterrätter

Prisma, 2002
Hårda pärmar, trådbunden, 123s. 23x20cm, 503g. Rikt färgfotoillustrerad.

Mycket gott skick. ISBN 9151839539.
Många vill numera vara traditionella och bjuda på en dessert efter varmrätten, men få har möjlighet att avsätta särskilt lång tid för komplicerade recept och att köpa in en mängd dyra ingredienser.
Lättlagade, läckra efterrätter är det många som efterlyser. I Linda Nilssons nya dessertbok finns många gamla favoriter och klassiker men också en hel del nya recept avsedda att passa den moderna stressade matlagaren.
Här presenterar Linda Nilsson såväl välkända, läckra klassiker som nykomponerade efterrätter som inte tar så lång tid att tillreda och är så enkla att även den orutinerade ska kunna klara av dem.
Hon visar också på smarta genvägar så att även rätter som annars betraktas som både komplicerade och tidskrävande blir helt möjliga att pröva på. Halvfabrikat är inte bannlysta.
Här finns mycket frukt och bär, glass, choklad med spännande smaksättningar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9151839539
Titel
Efterrätter
Författare
Linda Nilsson
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2002
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
190 x 225 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
505 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Många vill numera vara traditionella och bjuda på en dessert efter varmrätten, men få har möjlighet att avsätta särskilt lång tid för komplicerade recept och att köpa in en mängd dyra ingredienser.
Lättlagade, läckra efterrätter är det många som efterlyser. I Linda Nilssons nya dessertbok finns många gamla favoriter och klassiker men också en hel del nya recept avsedda att passa den moderna stressade matlagaren.
Här presenterar Linda Nilsson såväl välkända, läckra klassiker som nykomponerade efterrätter som inte tar så lång tid att tillreda och är så enkla att även den orutinerade ska kunna klara av dem.
Hon visar också på smarta genvägar så att även rätter som annars betraktas som både komplicerade och tidskrävande blir helt möjliga att pröva på. Halvfabrikat är inte bannlysta. Här finns mycket frukt och bär, glass, choklad med spännande smaksättningar.