Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
ÄKTA VARA  - Guide till oförfalskad mat

ÄKTA VARA - Guide till oförfalskad mat

Nyskick. Ordfront 2008. 273 s. Inbunden i mjukt band med invikta flikar (danskt band) och i absolut nyskick. Några illustrationer i sv/v. Vikt 405 g. Format 13,5 x 20,5 cm. Porto 35:- (rabatterat, i stf 42:-). Boken är en detaljerad genomgång av 150 livsmedel och författarens förhoppning är att den skall följa med sina läsare ända in i butiken. Dessutom innehåller den: *De vanligaste tillsatserna, *Allt står inte på förpackningen, *Guide till märkesdjungeln, *Genomskåda matreklamen, *Så styr butiken dina inköp, *Användbara webbadresser. EN NY BOK I PRESENTSKICK!. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789170373916
Titel
Äkta vara : guide till oförfalskad mat
Författare
Nilsson, Mats-Eric
Förlag
Ordfront Förlag
Utgivningsår
2008
Omfång
273 sidor
Bandtyp
Flexband
Mått
135 x 205 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
400 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vad är det egentligen vi stoppar i oss?
Frågan släpper inte taget om de tiotusentals svenskar som läst Den hemlige kocken - det okända fusket med maten på din tallrik, en bok som skakat livsmedelsindustrin i dess grundvalar.
Runt middagsbord, i fikarum, på bloggar och i TV-kanalernas debattsoffor talas det som aldrig förr om den fejkade mat som vi varje dag lägger i kundvagnen. Vi konsumenter inser plötsligt att vi är grundlurade av de stora livsmedelskedjornas utbud, rikt på tillsatser men fattigt på råvaror.
Men vad ska man då äta, är den givna följdfrågan från den omskakade matkunden. Och hur hittar man de genuina och oförfalskade livsmedlen? Är majskycklingen verkligen bättre? Finns det någon skinka värd namnet? Varifrån får laxen sin färg och vad innehåller egentligen fiskpinnarna?
Svaren på dessa frågor och många fler ger Mats-Eric Nilsson i sin nya bok Äkta vara. Här bjuder han på fler avslöjanden av det utbredda matfusket och tipsar samtidigt om mängder av goda alternativ.
Denna shoppingguide är en detaljerad genomgång av 200 livsmedel och förhoppningen är att den ska få följa med sina läsare ända in i butiken.
Dessutom innehåller boken:
- Så läser du en innehållsförteckning
- Här är de vanligaste tillsatserna
- Lär dig att genomskåda reklamspråket ("Naturligt",
- "Hemlagat" etc.)
- Vägvisare till märkesdjungeln (Krav, Sigill, Nyckelhål etc.)
- Så styr butiken dina inköp