Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Från valp till unghund : utan problem!

Från valp till unghund : utan problem!

av

Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 159 sidor.

Mycket gott skick. Att leva tillsammans med en valp som blir unghund är lite som att dansa tango. Det krävs stor inlevelseförmåga, och en övertydlighet när man leder och visar. Dessemellan ska man vara följsam men ändå alltid beredd på tvära svängar! Unga hundar ÄR påfrestande och de har hyss för sig! Man får helt enkelt vara beredd på att bli överlistad någon gång och det är snarare en regel än undantag att man stöter på motgångar, men problem är till för att övervinnas! Ett motto för unghundsägaren kan vara: ?En gång är ingen gång, två gånger är en gång för mycket?. Om hunden däremot fortsätter att upprepa ett negativt beteende finns det inga ursäkter; då är det hög tid att agera! Målsättningen måste vara att vi dag för dag ska bli skickligare på att ?läsa? vår hund för att kunna förutsäga hur den kommer att reagera i olika situationer. Först då kan man vara förberedd och ligga steget före. Även om det ibland känns motigt ger träning trots allt färdighet och hur mycket man än önskar att det vore så, fungerar det inte att stoppa undan hunden i byrån vid sju månaders ålder för att ta fram den tre år senare, färdigtränad och klar?

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9789151847979
Titel
Från valp till unghund : utan problem!
Författare
Nina Roegner
Förlag
Prisma
Utgivningsdatum
20070522
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
175 x 249 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
615 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Att leva tillsammans med en valp som blir unghund är lite som att dansa tango. Det krävs stor inlevelseförmåga, och en övertydlighet när man leder och visar. Dessemellan ska man vara följsam men ändå alltid beredd på tvära svängar! Unga hundar ÄR påfrestande och de har hyss för sig! Man får helt enkelt vara beredd på att bli överlistad någon gång och det är snarare en regel än undantag att man stöter på motgångar, men problem är till för att övervinnas! Ett motto för unghundsägaren kan vara: ”En gång är ingen gång, två gånger är en gång för mycket”. Om hunden däremot fortsätter att upprepa ett negativt beteende finns det inga ursäkter; då är det hög tid att agera! Målsättningen måste vara att vi dag för dag ska bli skickligare på att ”läsa” vår hund för att kunna förutsäga hur den kommer att reagera i olika situationer. Först då kan man vara förberedd och ligga steget före. Även om det ibland känns motigt ger träning trots allt färdighet och hur mycket man än önskar att det vore så, fungerar det inte att stoppa undan hunden i byrån vid sju månaders ålder för att ta fram den tre år senare, färdigtränad och klar…