Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Tom och den Blå fågeln

Tom och den Blå fågeln

Inbunden bok

Gott skick. Bonnier Carlsen, 2013. Förlagets tryckta/dekorerade kartonnageband. Ryggfoten aningen tilltryckt, i övrigt mycket gott skick. 272, [3] s. ISBN 978-91-638-7381-2.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789163873812
Titel
Tom och den Blå fågeln
Författare
Susanna Nissinen
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2013
Omfång
260 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
143 x 191 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
379 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vad är det för några som gömmer sig mitt i staden?

Vilka är det egentligen som rör sig nere i tunnelbanan, och varför verkar ingen annan än Tom se dem? Tom och den Blå fågeln är spännande urban fantasy när det är som bäst: en slukarbok om en annan värld mitt i vår egen. Tom har flyttat från landet in till Stockholm med sin mamma och pappa. Han saknar sitt gamla hem och sina gamla vänner, men framför allt saknar han att vara mer som alla andra. Men Tom är inte som andra, han kan nämligen se saker som de flesta av oss inte lägger märke till. Nere i tunnelbanan rör sig främmande väsen och bleka, mörkögda varelser verkar vaka över varje steg han tar. Vilka är de och vad gör de där?Tom och den Blå fågeln är en medryckande berättelse om en myllrande, magisk värld mitt i vår egen. En berättelse om äventyr, mod och vänskap för alla stora och små bokslukare. Boken är skriven av Susanna Nissinen och är hennes debutroman. Fler böcker om Tom är att vänta.