Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Flammande skyar

Flammande skyar

Inbunden bok Albert Bonniers Förlag. 2005. 487 sidor.

Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9100106011
Titel
Flammande skyar
Författare
Nora Roberts
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2005
Omfång
487 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext


NERVKITTLANDE SPÄNNING, PASSION OCH ROMANTIK!Det är isande vinter och norrskenet lyser upp den lilla staden Lunacy i Alaska. Här bor vackra, sportiga Meg Galloway, skicklig pilot som flyger förnödenheter, post och ibland turistande bergsklättare, hit upp. Till denna gudsförgätna håla söker sig polisen Nat Burke för att försöka övervinna sin depression efter dels en skilsmässa, dels bäste vännens och kollegans död, något som han själv känner sig ansvarig för. Han tar in på ortens pensionat, där han lär känna flera original ur lokalbefolkningen. Allt verkar lugnt och stillsamt ända tills några äventyrliga tonårspojkar försvinner i bergen. Det är rykande snöstorm när Nate tillsammans med Meg ger sig ut för att leta efter dem i hennes lilla röda flygplan. Pojkarna hittas slutligen välbehållna men skräckslagna i en grotta - här återfinns också det stelfrusna liket av en man med en isyxa i bröstet, en man som varit försvunnen i sexton år - Megs far. 
 När Nate börjat undersöka omständigheterna kring detta försvinnande sker ännu ett mord. Och det står snart klart att nästa offer kan bli Meg...  Nora Roberts - över 1 miljon sålda böcker i Sverige   Huvudbok i Bonniers Bokklubb nr 2"Originella karaktärer, snabbt tempo och en fantastisk känsla för den storslagna miljön - för att inte tala om en otroligt tuff hjältinna som ställer sina andefattiga chick-litsystrar i skuggan - gör att det sammantaget blir underbar läsning. Kärleksromanen kommer aldrig att dö så länge megasäljaren Nora Roberts fortsätter skriva." - Kirkus starred review"Trots att romanen karakteriseras som romantisk spänning avstår den från traditionella klichéer till förmån för en ironisk men kärleksfull blick på invånarnas inbördes relationer, generationsklyftorna och det krävande landskapet. Resultatet är en rikt sammansatt roman som fångar förtroligheten i polisarbetet i en liten stad, lättretligheten hos pionjärerna och paradoxen i en miljö som på samma gång är intim och vidsträckt, välkomnande och fientlig, obestridligt amerikansk, men ändå djupt exotisk för dem som bor söderut." - Publishers Weekly starred review Författarens hemsida: www.noraroberts.com