Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Funky business : talang får kapitalet att dansa

Funky business : talang får kapitalet att dansa

Inbunden bok BookHouse Editions. 2000. 256 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. 23x16 cm. Illustrerad. ISBN 9189388011. I Funky Business lanserar Kjell A. Nordström och Jonas Ridderstråle en manifest för den nya världens näringsliv. Glöm det som varit, det här är framtiden för företag och ledare. Vi är alla dömda till frihet. Vi kan inte delegera tolkningen av drivkrafterna bakom morgondagens samhälle till politiker och direktörer. Framtiden är redan här och den är funky. Nu är det upp till dig.
För den som vill lära sig den nya ekonomins språk och recept är Funky Business oumbärlig läsning.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9189388011
Titel
Funky business : talang får kapitalet att dansa
Författare
Kjell A. Nordström
Förlag
BookHouse Editions
Utgivningsår
1999
Omfång
256 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
583 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nu säljer vi slut!
Det finns bara 50 ex kvar av den bundna boken. Och vi tänker inte trycka om den. Istället kan du erhåll ett slutexemplar. Framtidens boksamlare kommer säkert att värdera slutex. lika högt som första upplagor.

Så här skrev vi om boken när den först kom:
Funky Business berättar för oss att den nya världen är annorlunda och att du kan glömma vad du visste igår. Konkurrensfördelar får man om man är annorlunda. För att vara annorlunda måste man utgå från hur människor tänker istället för vad organisationer gör. Därför kan vi inte längre göra business as usual utan måste ändra till funky business!

Funky Business har löpt fram över världen, sedan hösten 1999, på ett sätt som ingen annan svensk bok i genren någonsin tidigare gjort. Den är hittills utgiven på följande språk: svenska, finska, engelska, norska, danska, tyska, franska, spanska, holländska, ryska, koreanska, italienska, kinesiska (både complex), polska, turkiska, kroatiska, litauiska, lettiska, portugisiska (Brasilien, Portugal), estniska, slovenska, serbiska, tjeckiska, thai, bulgariska, ungerska och japanska.

Finns också i svensk pocket!