Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Frallan älskar läskigheter

Frallan älskar läskigheter

Inbunden bok. Lilla Piratförlaget. 1 uppl. 2022. 112 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Frallan längtar efter så himla många saker -- mest av allt längtar hon till i morgon, för då ska hon ha övernattningskalas med Ester och Frasse! De ska hitta på egna sånger, ha skattjakt och leka Katten Strof, som går ut på att säga alla katastrofer och läskigheter man kan komma på. När de inte orkar vara vakna mer ska de sova över i mormors växthus. Men vad gör man om man vaknar på natten och allt är mörkt och alldeles FÖR läskigt?

Frallan älskar läskigheter är en bok om bästisar, kalas och saker som gör en så rädd att det kittlar i hela kroppen. Det är den sjätte, fristående boken i den hyllade serien om Frallan, med text av Sara Ohlsson och illustrationer av Lisen Adbåge.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178133628
Titel
Frallan älskar läskigheter
Författare
Ohlsson, Sara
Förlag
Lilla Piratförlaget
Utgivningsår
2022
Omfång
112 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
152 x 208 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
301 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Sara Ohlsson skildrar Frallans liv insiktsfullt, med mycket kärlek och glimten i ögat. Det är full fart, tillspetsat och en del allvar mitt i allt det roliga." Helhetsbetyg: 5/5 - BTJ, häfte 18 2022 Frallan längtar efter så himla många saker -- mest av allt längtar hon till i morgon, för då ska hon ha övernattningskalas med Ester och Frasse! De ska hitta på egna sånger, ha skattjakt och leka Katten Strof, som går ut på att säga alla katastrofer och läskigheter man kan komma på. När de inte orkar vara vakna mer ska de sova över i mormors växthus. Men vad gör man om man vaknar på natten och allt är mörkt och alldeles FÖR läskigt?Frallan älskar läskigheter är en bok om bästisar, kalas och saker som gör en så rädd att det kittlar i hela kroppen. Det är den sjätte, fristående boken i den hyllade serien om Frallan, med text av Sara Ohlsson och illustrationer av Lisen Adbåge.