Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Träning för nyblivna mammor

Träning för nyblivna mammor

Inbunden bok Fitnessförlaget. 2013. 126 sidor.

Nyskick. Träna bort mammamagen med effektiv hemmaträning Träning för nyblivna mammor innehåller ett tydligt träningsprogram som visar hur du steg för steg kommer tillbaka till din gamla kropp – eller kanske till en ännu starkare och snyggare version av dig själv! Övningarna är lättillgänglig hemmaträning.Som fembarnsmor, mammatränare och grundare av träningskonceptet Mamma Boot Camp (utomhusträning där nyblivna mammor kommer i form) har Olga gedigen kunskap om hur kroppen påverkas under graviditeten och hur man på bästa sätt kan träna sig i form igen.Förutom träningsdelen finns information om vad som händer i kroppen under graviditet och förlossning.Träningsdelen är indelad i fyra steg:Steg 1: Återhämtningsperiod där fokus ligger på att hitta tillbaka till sin kropp.Steg 2: Uppbyggnad av kroppens muskulatur och genomgång av hur man kan modifiera vanliga gruppträningsövningar så att de passar för en nybliven mamma.Steg 3: Mer avancerad träning, och även mental träning.Steg 4: Att göra träningen till en hållbar livsstil.Varsågod, här kommer receptet på hur du kan bli en piggare, starkare och sundare mamma! Laminatband. Rikt fotoillustrerad i färg. Absolut nyskick. (190528)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789173630542
Titel
Träning för nyblivna mammor
Författare
Olga Rönnberg
Förlag
Fitnessförlaget
Utgivningsår
2013
Omfång
126 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
201 x 231 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
578 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Träna bort mammamagen med effektiv hemmaträning

Träning för nyblivna mammor innehåller ett tydligt träningsprogram som visar hur du steg för steg kommer tillbaka till din gamla kropp – eller kanske till en ännu starkare och snyggare version av dig själv! Övningarna är lättillgänglig hemmaträning.Som fembarnsmor, mammatränare och grundare av träningskonceptet Mamma Boot Camp (utomhusträning där nyblivna mammor kommer i form) har Olga gedigen kunskap om hur kroppen påverkas under graviditeten och hur man på bästa sätt kan träna sig i form igen.Förutom träningsdelen finns information om vad som händer i kroppen under graviditet och förlossning.Träningsdelen är indelad i fyra steg:Steg 1: Återhämtningsperiod där fokus ligger på att hitta tillbaka till sin kropp.Steg 2: Uppbyggnad av kroppens muskulatur och genomgång av hur man kan modifiera vanliga gruppträningsövningar så att de passar för en nybliven mamma.Steg 3: Mer avancerad träning, och även mental träning.Steg 4: Att göra träningen till en hållbar livsstil.Varsågod, här kommer receptet på hur du kan bli en piggare, starkare och sundare mamma!