-
Vildmarksmeny. Bert Olls text & teckningar. S...
Inbunden bok. Bokförlaget Settern. 1 uppl. 2000. 128 sidor.
Mycket gott skick. Udda menyer, på Björn och bäver och andra,
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175865289
- Titel
- Vildmarksmeny
- Författare
- Olls, Bert
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 438 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- HUVUDRUBRIKER PÅ RECEPTEN:
Bröd, kaka, tårta /5 st
Bär /4 st
Dessert /5 st
Fisk /12 st
Fågel /6 st
Kött /13 st
Marinad /3 st
Pirog, pizza etc /4 st
Potatis /9 st
Rotfrukt /7 st
Sallad /1 st
Svamp /11 st
Sås /20 st
BERÄTTELSER & SKRÖNOR:
Björnen - den bruna
Bävern bygger hus och kanaler
Ekorr'n satt i granen
Grävlingen - ett borstigt djur
Där haren har sin gång
Ren och vildren
Rådjuret är osadlat, men...
Vildsvin - ett förnämligt jaktbyte
Älgen - skogarnas konung
Den vita älgen
Abborren - vanligast av abborrfiskarna
Gammelgäddan i kyrkviken
Gösfiske i Hjälmaren
Lakfiske med eneträklyka
Laxen - den vandrande fiskem
Sik- och laxfiske vid kukkolaforsen
Att torska på torsken
Fasanen - i svart och vitt
Järpen satt i granen
Den stora och den lilla kråkan
Tjädern - folkilsken och spelgalen
Böcker av Bert Olls, utgivna på Bokförlaget Settern:
Vildmarksmeny (medförf), 2000
Nygamla skrönor om jakt och fiske, 1993
Bergsmäns rike, 1992
Skrönor om älg, 1990
Så firades julen förr, 1984
Hästhandlaren, 1983
Rallare, 1982
Flottare, 1981
Kolaren, 1980
Träskfolket Jakt och fiske under stenåldern, 1979
Skrönor om jakt och fiske, 1977
Böcker av Sten A. Öhman, utgivna på Bokförlaget Settern:
Så åt och drack man förr (medförf), 2002
Vildmarksmeny (medförf), 2000
VILDMARKSMENY NORRLAND:
Förrätt: Löjromsgravad siklöja med hembakat knäckebröd
Varmrätt: Renfilé med varm ripmousse
Dessert: Smördegsinbakad Västerbottenost
VILDMARKSMENY MELLANSVERIGE:
Förrätt: Smörstekt abborre med hembakat blåbärsbröd
Varmrätt: Färserade järpar i sötsur sås med syltade rönnbärsklasar & lökbrynt trumpetsvamp
Dessert: Chokladtårta med vispgrädde
VILDMARKSMENY SYDSVERIGE:
Förrätt: Lime- & ingefärsmarinerad lax med mild senapsås
Varmrätt: Vildsvinsrulader med svartrotstimbal & cognacsås
Dessert: Murkelparfait med sås på passionfrukt
... eller blanda som ni vill - och njut!
...Görvälns slott utsågs till ett av Sveriges bästa bord - fyra år i rad - under tiden som Sten A. Öhman var köksmästare där - så passa på att ta del av hans underbara recept!
M.R. 2007
Bokförlaget Settern 1 9175865289 -
VILDMARKSMENY
Inbunden bok. Bokförlaget Settern. Första uppl. 2000. 128 sidor.
Nyskick. En datumnotering på främre försättsbladet. Inga andra markeringar eller märken. Varsamt hanterad. Ur förlagets beskrivning: ” VILDMARKSMENY med ett 100-tal recept på vilt, fisk och fågel - härliga recept på menyer som gör att man kan blanda och njuta av läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175865289
- Titel
- Vildmarksmeny
- Författare
- Olls, Bert
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 438 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- HUVUDRUBRIKER PÅ RECEPTEN:
Bröd, kaka, tårta /5 st
Bär /4 st
Dessert /5 st
Fisk /12 st
Fågel /6 st
Kött /13 st
Marinad /3 st
Pirog, pizza etc /4 st
Potatis /9 st
Rotfrukt /7 st
Sallad /1 st
Svamp /11 st
Sås /20 st
BERÄTTELSER & SKRÖNOR:
Björnen - den bruna
Bävern bygger hus och kanaler
Ekorr'n satt i granen
Grävlingen - ett borstigt djur
Där haren har sin gång
Ren och vildren
Rådjuret är osadlat, men...
Vildsvin - ett förnämligt jaktbyte
Älgen - skogarnas konung
Den vita älgen
Abborren - vanligast av abborrfiskarna
Gammelgäddan i kyrkviken
Gösfiske i Hjälmaren
Lakfiske med eneträklyka
Laxen - den vandrande fiskem
Sik- och laxfiske vid kukkolaforsen
Att torska på torsken
Fasanen - i svart och vitt
Järpen satt i granen
Den stora och den lilla kråkan
Tjädern - folkilsken och spelgalen
Böcker av Bert Olls, utgivna på Bokförlaget Settern:
Vildmarksmeny (medförf), 2000
Nygamla skrönor om jakt och fiske, 1993
Bergsmäns rike, 1992
Skrönor om älg, 1990
Så firades julen förr, 1984
Hästhandlaren, 1983
Rallare, 1982
Flottare, 1981
Kolaren, 1980
Träskfolket Jakt och fiske under stenåldern, 1979
Skrönor om jakt och fiske, 1977
Böcker av Sten A. Öhman, utgivna på Bokförlaget Settern:
Så åt och drack man förr (medförf), 2002
Vildmarksmeny (medförf), 2000
VILDMARKSMENY NORRLAND:
Förrätt: Löjromsgravad siklöja med hembakat knäckebröd
Varmrätt: Renfilé med varm ripmousse
Dessert: Smördegsinbakad Västerbottenost
VILDMARKSMENY MELLANSVERIGE:
Förrätt: Smörstekt abborre med hembakat blåbärsbröd
Varmrätt: Färserade järpar i sötsur sås med syltade rönnbärsklasar & lökbrynt trumpetsvamp
Dessert: Chokladtårta med vispgrädde
VILDMARKSMENY SYDSVERIGE:
Förrätt: Lime- & ingefärsmarinerad lax med mild senapsås
Varmrätt: Vildsvinsrulader med svartrotstimbal & cognacsås
Dessert: Murkelparfait med sås på passionfrukt
... eller blanda som ni vill - och njut!
...Görvälns slott utsågs till ett av Sveriges bästa bord - fyra år i rad - under tiden som Sten A. Öhman var köksmästare där - så passa på att ta del av hans underbara recept!
M.R. 2007
Bokförlaget Settern Första 9175865289 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789175865287
- Titel
- Vildmarksmeny
- Författare
- Olls, Bert
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 438 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- HUVUDRUBRIKER PÅ RECEPTEN:
Bröd, kaka, tårta /5 st
Bär /4 st
Dessert /5 st
Fisk /12 st
Fågel /6 st
Kött /13 st
Marinad /3 st
Pirog, pizza etc /4 st
Potatis /9 st
Rotfrukt /7 st
Sallad /1 st
Svamp /11 st
Sås /20 st
BERÄTTELSER & SKRÖNOR:
Björnen - den bruna
Bävern bygger hus och kanaler
Ekorr'n satt i granen
Grävlingen - ett borstigt djur
Där haren har sin gång
Ren och vildren
Rådjuret är osadlat, men...
Vildsvin - ett förnämligt jaktbyte
Älgen - skogarnas konung
Den vita älgen
Abborren - vanligast av abborrfiskarna
Gammelgäddan i kyrkviken
Gösfiske i Hjälmaren
Lakfiske med eneträklyka
Laxen - den vandrande fiskem
Sik- och laxfiske vid kukkolaforsen
Att torska på torsken
Fasanen - i svart och vitt
Järpen satt i granen
Den stora och den lilla kråkan
Tjädern - folkilsken och spelgalen
Böcker av Bert Olls, utgivna på Bokförlaget Settern:
Vildmarksmeny (medförf), 2000
Nygamla skrönor om jakt och fiske, 1993
Bergsmäns rike, 1992
Skrönor om älg, 1990
Så firades julen förr, 1984
Hästhandlaren, 1983
Rallare, 1982
Flottare, 1981
Kolaren, 1980
Träskfolket Jakt och fiske under stenåldern, 1979
Skrönor om jakt och fiske, 1977
Böcker av Sten A. Öhman, utgivna på Bokförlaget Settern:
Så åt och drack man förr (medförf), 2002
Vildmarksmeny (medförf), 2000
VILDMARKSMENY NORRLAND:
Förrätt: Löjromsgravad siklöja med hembakat knäckebröd
Varmrätt: Renfilé med varm ripmousse
Dessert: Smördegsinbakad Västerbottenost
VILDMARKSMENY MELLANSVERIGE:
Förrätt: Smörstekt abborre med hembakat blåbärsbröd
Varmrätt: Färserade järpar i sötsur sås med syltade rönnbärsklasar & lökbrynt trumpetsvamp
Dessert: Chokladtårta med vispgrädde
VILDMARKSMENY SYDSVERIGE:
Förrätt: Lime- & ingefärsmarinerad lax med mild senapsås
Varmrätt: Vildsvinsrulader med svartrotstimbal & cognacsås
Dessert: Murkelparfait med sås på passionfrukt
... eller blanda som ni vill - och njut!
...Görvälns slott utsågs till ett av Sveriges bästa bord - fyra år i rad - under tiden som Sten A. Öhman var köksmästare där - så passa på att ta del av hans underbara recept!
M.R. 2007
Bokförlaget Settern 1 9789175865287 -
Vildmarksmeny
Inbunden bok. Bokförlaget Settern. 1 uppl. 2000. 128 sidor.
Nära nyskick. SIGNERAD AV BERT OLLS
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175865287
- Titel
- Vildmarksmeny
- Författare
- Olls, Bert
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 438 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- HUVUDRUBRIKER PÅ RECEPTEN:
Bröd, kaka, tårta /5 st
Bär /4 st
Dessert /5 st
Fisk /12 st
Fågel /6 st
Kött /13 st
Marinad /3 st
Pirog, pizza etc /4 st
Potatis /9 st
Rotfrukt /7 st
Sallad /1 st
Svamp /11 st
Sås /20 st
BERÄTTELSER & SKRÖNOR:
Björnen - den bruna
Bävern bygger hus och kanaler
Ekorr'n satt i granen
Grävlingen - ett borstigt djur
Där haren har sin gång
Ren och vildren
Rådjuret är osadlat, men...
Vildsvin - ett förnämligt jaktbyte
Älgen - skogarnas konung
Den vita älgen
Abborren - vanligast av abborrfiskarna
Gammelgäddan i kyrkviken
Gösfiske i Hjälmaren
Lakfiske med eneträklyka
Laxen - den vandrande fiskem
Sik- och laxfiske vid kukkolaforsen
Att torska på torsken
Fasanen - i svart och vitt
Järpen satt i granen
Den stora och den lilla kråkan
Tjädern - folkilsken och spelgalen
Böcker av Bert Olls, utgivna på Bokförlaget Settern:
Vildmarksmeny (medförf), 2000
Nygamla skrönor om jakt och fiske, 1993
Bergsmäns rike, 1992
Skrönor om älg, 1990
Så firades julen förr, 1984
Hästhandlaren, 1983
Rallare, 1982
Flottare, 1981
Kolaren, 1980
Träskfolket Jakt och fiske under stenåldern, 1979
Skrönor om jakt och fiske, 1977
Böcker av Sten A. Öhman, utgivna på Bokförlaget Settern:
Så åt och drack man förr (medförf), 2002
Vildmarksmeny (medförf), 2000
VILDMARKSMENY NORRLAND:
Förrätt: Löjromsgravad siklöja med hembakat knäckebröd
Varmrätt: Renfilé med varm ripmousse
Dessert: Smördegsinbakad Västerbottenost
VILDMARKSMENY MELLANSVERIGE:
Förrätt: Smörstekt abborre med hembakat blåbärsbröd
Varmrätt: Färserade järpar i sötsur sås med syltade rönnbärsklasar & lökbrynt trumpetsvamp
Dessert: Chokladtårta med vispgrädde
VILDMARKSMENY SYDSVERIGE:
Förrätt: Lime- & ingefärsmarinerad lax med mild senapsås
Varmrätt: Vildsvinsrulader med svartrotstimbal & cognacsås
Dessert: Murkelparfait med sås på passionfrukt
... eller blanda som ni vill - och njut!
...Görvälns slott utsågs till ett av Sveriges bästa bord - fyra år i rad - under tiden som Sten A. Öhman var köksmästare där - så passa på att ta del av hans underbara recept!
M.R. 2007
Bokförlaget Settern 1 9789175865287 -
Vildmarksmeny - med 100-tal recept på vilt &...
Inbunden bok.
Nyskick. Örkelljunga : Settern, 2000 (Kristianstad : Kristianstads boktr.) 128 s. Ill. 25 cm. ISBN: 91-7586-528-9 ; Inbunden dekorerat förlagsband. Ny bok!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175865289
- Titel
- Vildmarksmeny
- Författare
- Olls, Bert
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 438 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- HUVUDRUBRIKER PÅ RECEPTEN:
Bröd, kaka, tårta /5 st
Bär /4 st
Dessert /5 st
Fisk /12 st
Fågel /6 st
Kött /13 st
Marinad /3 st
Pirog, pizza etc /4 st
Potatis /9 st
Rotfrukt /7 st
Sallad /1 st
Svamp /11 st
Sås /20 st
BERÄTTELSER & SKRÖNOR:
Björnen - den bruna
Bävern bygger hus och kanaler
Ekorr'n satt i granen
Grävlingen - ett borstigt djur
Där haren har sin gång
Ren och vildren
Rådjuret är osadlat, men...
Vildsvin - ett förnämligt jaktbyte
Älgen - skogarnas konung
Den vita älgen
Abborren - vanligast av abborrfiskarna
Gammelgäddan i kyrkviken
Gösfiske i Hjälmaren
Lakfiske med eneträklyka
Laxen - den vandrande fiskem
Sik- och laxfiske vid kukkolaforsen
Att torska på torsken
Fasanen - i svart och vitt
Järpen satt i granen
Den stora och den lilla kråkan
Tjädern - folkilsken och spelgalen
Böcker av Bert Olls, utgivna på Bokförlaget Settern:
Vildmarksmeny (medförf), 2000
Nygamla skrönor om jakt och fiske, 1993
Bergsmäns rike, 1992
Skrönor om älg, 1990
Så firades julen förr, 1984
Hästhandlaren, 1983
Rallare, 1982
Flottare, 1981
Kolaren, 1980
Träskfolket Jakt och fiske under stenåldern, 1979
Skrönor om jakt och fiske, 1977
Böcker av Sten A. Öhman, utgivna på Bokförlaget Settern:
Så åt och drack man förr (medförf), 2002
Vildmarksmeny (medförf), 2000
VILDMARKSMENY NORRLAND:
Förrätt: Löjromsgravad siklöja med hembakat knäckebröd
Varmrätt: Renfilé med varm ripmousse
Dessert: Smördegsinbakad Västerbottenost
VILDMARKSMENY MELLANSVERIGE:
Förrätt: Smörstekt abborre med hembakat blåbärsbröd
Varmrätt: Färserade järpar i sötsur sås med syltade rönnbärsklasar & lökbrynt trumpetsvamp
Dessert: Chokladtårta med vispgrädde
VILDMARKSMENY SYDSVERIGE:
Förrätt: Lime- & ingefärsmarinerad lax med mild senapsås
Varmrätt: Vildsvinsrulader med svartrotstimbal & cognacsås
Dessert: Murkelparfait med sås på passionfrukt
... eller blanda som ni vill - och njut!
...Görvälns slott utsågs till ett av Sveriges bästa bord - fyra år i rad - under tiden som Sten A. Öhman var köksmästare där - så passa på att ta del av hans underbara recept!
M.R. 2007
9175865289
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn