Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Knäckebröd ? En bok om livets hårda

Knäckebröd ? En bok om livets hårda

Inbunden bok Jure Förlag. 1:a upplagan uppl. 2011. 960 s. Inbunden. 22x18cm. 355 gram.

Mycket gott skick. Det är inte så svårt som man kan tro att baka knäckebröd. Det är faktiskt enkelt, och fort går det också. Olof Jönsson är bagaren med passion för Sveriges mest älskade bröd. Han brinner för att fler ska våga baka eget hårt bröd och här delar han med sig av sina bästa och mest älskade knäckebrödsrecept - allt från klassiska rågknäcken till spännande snacks och skorpor! Olof Jönsson anses av många vara en av Sveriges mest framgångsrika bagare. Han har tävlat i bagar- EM, vunnit SM för unga bagare och driver sedan 2009 Vallentuna Stenugnsbageri utanför Stockholm. Medförfattare till boken är Johanna Paues Darlington som har arbetat som journalist och tv-producent sedan 2003 ? med allt från nyheter till barnprogram, underhållning, företags- och evenemangsvideos. Som skribent jobbar hon mot ett flertal svenska tidningar. Hon är idag bosatt i Berlin där hon arbetar som frilansjournalist. Fotograf är Jakob Fridholm, välkänd fotograf som fotat för flera stora svenska varumärken och ett flertal kokböcker för olika förlag. Boken är 96 sidor och ges ut i exklusivt klotband med gult märkband och svart/vitt kapitälband. Titeln är präglad i gult mot ett svart/vitt foto.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789172234413
Titel
Knäckebröd – En bok om livets hårda
Författare
Olof Jönsson - Johanna Paues Darlington
Förlag
Jure Förlag
Utgivningsår
2011
Omfång
96 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Det är inte så svårt som man kan tro att baka knäckebröd. Det är faktiskt enkelt, och fort går det också. Olof Jönsson är bagaren med passion för Sveriges mest älskade bröd. Han brinner för att fler ska våga baka eget hårt bröd och här delar han med sig av sina bästa och mest älskade knäckebrödsrecept - allt från klassiska rågknäcken till spännande snacks och skorpor!


Olof Jönsson anses av många vara en av Sveriges mest framgångsrika bagare. Han har tävlat i bagar- EM, vunnit SM för unga bagare och driver sedan 2009 Vallentuna Stenugnsbageri utanför Stockholm.

Medförfattare till boken är Johanna Paues Darlington som har arbetat som journalist och tv-producent sedan 2003 – med allt från nyheter till barnprogram, underhållning, företags- och evenemangsvideos. Som skribent jobbar hon mot ett flertal svenska tidningar. Hon är idag bosatt i Berlin där hon arbetar som frilansjournalist.

Fotograf är Jakob Fridholm, välkänd fotograf som fotat för flera stora svenska varumärken och ett flertal kokböcker för olika förlag.

Boken är 96 sidor och ges ut i exklusivt klotband med gult märkband och svart/vitt kapitälband. Titeln är präglad i gult mot ett svart/vitt foto.
Ytterligare författare: Jönsson, Olof
Ytterligare fotografer: Fridholm, Jacob
Ytterligare författare: Paues Darlington, Johanna
Ytterligare designers: Zachrisson, August