-
Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och anna...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 160 sidor.
Nära nyskick. Förlagsband, 4o. Helt och rent ex!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153429753
- Titel
- Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheter
- Författare
- Liselotte Forslin - Martin Gustafsson - Tomas Tengby
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 270 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 906 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nyfångat är skriven av ett antal fiskentusiaster och kommmer att ha en given plats hos alla som älskar fisk och skaldjur!
Det här är boken för dig som tycker det är svårt att tillaga fisk och som saknar lättlagade recept med fisk och skaldjur!
Boken inleds med en liten fiskskola som berättar hur länge fisken ska koka, steka osv.
Därefter presenteras de olika fisk-och skaldjurssorterna med vackra akvareller.
Boken innehåller över 100 recept på fisk-skaldjursrätter för både fest och vardag.
Boken har en matnyttig faktadel där du får reda på vilka fiskar du kan frossa i och vilka du bör äta med måtta. Hur du bör förvara fisk och skaldjur. Vad man bör titta på för att avgöra om fisken är färsk. Givetvis också ett avsnitt om näringsinnehåll, hur man rensar och filéar fisk och hur man hanterar ostron, krabba, musslor, räkor och hummer.
Nyfångat är fylld av härliga bilder på havsmiljöer och fiskrätter som nästan får det att lukta hav och tång.
Även om du i Nyfångat finner det mesta om fisk och skaldjur är de ändå din kärlek till havets läckerheter och till matlagning som avgör hur resultatet blir.
Här finns recept till Förrätter, Varmrätter, Soppor, Skaldjur, Sallader och Kalla rätter, Goda såser och röror.
Ica Bokförlag 1 9789153429753 -
Laga vilt : från skog och sjö - kött, fisk, f...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2011. 144 sidor.
Nyskick. Bunden i förlagets klotryggsband, 4o. Ny bok. PRESENT!? Se också våra övriga böcker - samma fraktpris oavsett antal titlar du beställer.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155255817
- Titel
- Laga vilt : från skog och sjö
- Författare
- Brydling, Carina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 221 x 287 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 874 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Du måste varken vara jägare eller macho för att laga vilt. Det som skogen och sjöarna bjuder kan alla äta – och det är både enkelt och gott att laga till. Dessutom är det både ekologiskt hållbart och hälsosamt!Oavsett om du ger dig ut i naturen eller i stormarknaden kommer du att hitta massor med läckerheter. Och med systrarna Carina och Ulrika Brydlings hjälp blir du en mästare på att laga till riktigt bra och ekologisk mat både till vardags och till fest. Det fina i kråksången är att du även kan hitta nästan alla tillbehör du behöver i skogen, den dignar ju av svamp och bär och kryddor, bara du vet var du ska hitta dem!Boken är indelad efter djurslag och innehåller både vackra natur- och matfoton och instruktiva bilder och styckningsscheman.
Bokförlaget Semic 9789155255817 -
LCHF 2.0 fisk & grönt
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2016. 158 sidor.
Nära nyskick. Förlagets pappband, 4o. Mycket fint ex, utan namn eller anteckningar. Presentskick! Se också våra övriga böcker - samma fraktpris oavsett hur många titlar du beställer av oss på en gång. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176177136
- Titel
- LCHF 2.0 fisk & grönt
- Författare
- Åse Falkman Fredrikson - Anna Hallén Buitenhuis
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 209 x 260 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 832 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- LCHF 2.0: Fisk & grönt är en kunskaps- och kokbok för alla som vill plocka bort kött och fågel ur sin kost, och i stället njuta av underbara fisk- och skaldjursrecept och helt gröna rätter i vardagsformat med LCHF som fokus. En kokbok med bara fisk- och grönt som är naturligt gluten- och spannmålsfri.
I boken finns många goda och nya gröna recept såväl tillbehör som kompletta middagar. Här finns recept som passar hela familjen, med alternativ som lasagne, pizza och burgare.
Många vill gärna äta mer fisk och mer grönt, men när tidsbristen och tröttheten tar över är det lätt att ramla in i gamla vanor, recept och rutiner. Författarnas mål med boken är att göra det enklare att äta mer fisk och grönt till vardags. Det ska gå snabbt och smidigt att laga varierad och god vardagsmat.
Njut, inspireras och smaklig spis!
Tukan Förlag 1 9789176177136 -
Fisk och skaldjur för alla sinnen
Inbunden bok. Stockholm : Page One. 1997.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Förutom en tillskrift på försättsbladet är detta ett helt och rent ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171250476
- Titel
- Fisk och skaldjur för alla sinnen
- Författare
- Mannerström, Leif - Melander, Tord - Yeh, Tomas - Bonekamp, Gunnevi
- Förlag
- Stockholm : Page One
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- Svenska
Stockholm : Page One 9171250476 -
De bästa 500 recepten - 1080 sidor läckra och...
Inbunden bok. Page One. 2011. 1085 sidor.
Mycket gott skick. Helt och rent ex, och mycket omfattande! Allt på svenska.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171251312
- Titel
- De bästa 500 recepten - 1080 sidor läckra och lättlagade recept på förrätter, soppor, fisk, kött, bakat och desserter. Snabbt, enkelt och gott
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 1086 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
Page One 9789171251312 -
Brydlings fisk & skaldjur : från sjö och hav,...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2012. 141 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155258412
- Titel
- Brydlings fisk & skaldjur : från sjö och hav, läckra rätter, tillbehör och såser
- Författare
- Brydling, Carina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 141 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 221 x 288 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vattnen omkring oss bjuder på en mångfald av läckra fiskar och skaldjur. Men mycket kunskap om hur man tillagar fisk har fallit i glömska, när det egentligen är så enkelt och blir så gott! Här finns inspirationen och recepten som hjälper dig att laga fantastiska middagar av havets skatter! Nya spännande rätter och uppskattade klassiker, vanliga och ovanliga fiskar och skaldjur, liksom råd om vilka arter man bör undvika och vilka som kan ätas med gott samvete – allt finns med.Systrarna Brydling bjuder som alltid på unika, spännande recept, som är lätta följa och som alla innehåller det lilla extra och som avspeglar deras djupa matlagningskunskaper och gedigna erfarenhet. Lär dig röka din egen fisk, rensa och filea och koka enligt konstens alla regler, göra egen fond och använda det som naturen bjuder som krydda och smaksättning. Det är hälsosam och njutbar mat med smaker du aldrig glömmer.Med den här boken vill systrarna Brydling inspirera fler att våga laga med våra läckra råvaror från vattnet, oavsett om man är fiskare, storbadare eller bara en vanlig konsument som aldrig fiskar själv men ändå är nyfiken på utbudet i butiken. Genom att välja rätt råvaror bidrar man till en hållbar måltid samt vidgar sina kunskaper om alla våra goda och nyttiga fiskar och skaldjur.Carina och Ulrika Brydling kommer från en familj med maten i fokus. Med rötter från södra Lappland och Gotland är de uppväxta i Bålsta och med det fått ta del av olika regionernas matarv med vilt, bär och fisk och kunskap om hur man fiskar, jagar, torkar, röker och syltar.
Bokförlaget Semic 9789155258412 -
KARIN FRANSSON fågel, fisk & grönt
ISBN 9113049632!
Nyskick. Halvklotband. 2013. 157s. 27,5x22,5c. 950g. NY.
Allt fler vill undvika rött kött och istället äta mer fisk, fågel och grönt. För alla dem är Karin Franssons nya bok en guldgruva. Karin Franssons matlagning utmärks av en stor kärlek till råvarorna. Hon hä läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9113049632! -
Fisk och skaldjur
Danskt Band. 2008. 155s. 20x17c. 400g.
ISBN 9100112158!
Nyskick.
(1 röst)Bloggar (0)
Tipsa en vänLänka till sidan
Den här utgåvan av boken är slutsåld (slut på förlaget)
Fredrik Eriksson, en av våra mest välkända fisk- och skaldjurskockar, delar här generöst med sig av sitt kunnande med rätter som basil läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9100112158! -
Nyfångat Recept på fisk & skaldjur och annat...
Inbunden. 2009. 160s. 27x22c. 900g. Mkt Gott Skick.
Nyfångat är skriven av ett antal fiskentusiaster och kommmer att ha en given plats hos alla som älskar fisk och skaldjur! Det här är boken för dig som tycker det är svårt att tillaga fisk och som saknar läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153429753
- Titel
- Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheter
- Författare
- Liselotte Forslin - Martin Gustafsson - Tomas Tengby
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 270 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 906 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nyfångat är skriven av ett antal fiskentusiaster och kommmer att ha en given plats hos alla som älskar fisk och skaldjur!
Det här är boken för dig som tycker det är svårt att tillaga fisk och som saknar lättlagade recept med fisk och skaldjur!
Boken inleds med en liten fiskskola som berättar hur länge fisken ska koka, steka osv.
Därefter presenteras de olika fisk-och skaldjurssorterna med vackra akvareller.
Boken innehåller över 100 recept på fisk-skaldjursrätter för både fest och vardag.
Boken har en matnyttig faktadel där du får reda på vilka fiskar du kan frossa i och vilka du bör äta med måtta. Hur du bör förvara fisk och skaldjur. Vad man bör titta på för att avgöra om fisken är färsk. Givetvis också ett avsnitt om näringsinnehåll, hur man rensar och filéar fisk och hur man hanterar ostron, krabba, musslor, räkor och hummer.
Nyfångat är fylld av härliga bilder på havsmiljöer och fiskrätter som nästan får det att lukta hav och tång.
Även om du i Nyfångat finner det mesta om fisk och skaldjur är de ändå din kärlek till havets läckerheter och till matlagning som avgör hur resultatet blir.
Här finns recept till Förrätter, Varmrätter, Soppor, Skaldjur, Sallader och Kalla rätter, Goda såser och röror.
9153429753 -
Från håv till tallrik Hur du rensar och tilla...
ISBN 9175866222!
Nyskick. Inbunden. 2009. 96s. 688g. 21,6x30c. NY.
En praktisk och överskådlig handbok för alla, som fångar och som vill tillaga sin fisk och sina kräftor. Boken är rikligt illustrerad med instruktiva bilder, som på ett grundläggande sätt steg-för-steg visar hur m läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9175866222! -
Vilt och Fisk kokboken
Inbunden. 1975. 111s. 21,5x15c. 370g. Mkt Gott Skick.
Vilt och fiskkokboken är mycket mer än en vanlig kokbok. Mottot är enkelt: ju mer man vet om det som skall tillagas desto större chans till en kulinarisk upplevelse. Vi i Skandinavien har unika tillgå läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 917078132X
- Titel
- Vilt och fiskkokboken
- Författare
- Möller, Christina
- Förlag
- Kungsbacka : Västra Sverige
- Utgivningsår
- 1978
- Språk
- Svenska
917078132X
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn