Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
ABBA - The story : Berättelsen om supergruppen

ABBA - The story : Berättelsen om supergruppen

Wahlstrand & Widstrand förlag 2008 (sv.originaluppl.), 416s. + 48s.fotosidor i färg o s/v. B/H=15,5x23,5. Vikt = 958g. Förlagsband med skyddsomslag (inb.). Nyskick

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789146219217
Titel
ABBA - The Story : berättelsen om supergruppen
Författare
Carl Magnus Palm
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2008
Omfång
416 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Första ABBA-biografin på svenska Trots att det har gått 25 år sedan ABBA splittrades är de lika aktuella och populära i dag. Sommaren 2008 har filmversionen av Mamma Mia! premiär och 2009 öppnar ABBA-museet i Stockholm. Vad ligger bakom detta fenomen?! ABBAThe Story är berättelsen om hur Agnetha, Björn, Benny och Anni-Frid lyckades med det som ingen annan svensk popgrupp gjort förut: att erövra en hel värld och bli en av de största skivsäljarna någonsin. Författaren Carl Magnus Palm berättar om det som hände under resans gång. Bland annat hur de båda kärleksparen i ABBA träffades och gifte sig -- bara för att skiljas medan gruppen fortfarande stod på topp och hur gruppens ekonomiska framgångar ledde till oförsiktiga investeringar.Carl Magnus Palm (född 1965) har under de senaste 15 åren publicerat flera böcker om gruppen på engelska och ett bildverk på svenska. Han är världens främste expert på gruppen och arbetar bland annat som konsult åt skivbolaget Polar Music.