Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ostron. Ja tack! : för dig som älskar eller vill veta mer om ostron. Svenska ostron

Ostron. Ja tack! : för dig som älskar eller vill veta mer om ostron. Svenska ostron

Inbunden bok. Palmgrenartdirection. 1 uppl. 2013. 67 sidor.

Nyskick. ABSOLUT Nyskick oläst
Det är ingen kokbok med en massa kniviga recept.
Det finns dock en del ostron i den.
Det är ingen tung eller heltäckande kokbok.
Det finns gott om sådana.
Det är inget krav att du måste läsa den från pärm till pärm.
Det går bra att bara bläddra i den.
Det är kort och gott en bok med ett lagom antal sidor
Trevligt tidsfördriv för dig som vill veta lite mer om ostron eller helt enkelt bara älskar dem.
OSTRON.Ja Tack!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789198096002
Titel
Ostron. Ja tack! : för dig som älskar eller vill veta mer om ostron. Svenska ostron
Författare
Palmgren, Mattias
Förlag
Palmgrenartdirection
Utgivningsår
2013
Omfång
67 sidor
Bandtyp
Halvklotband
Mått
210 x 287 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
650 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Silvermedalj Gourmand 2015 "fish & seafood book – Best in the world".

Vinnare Gourmand 2015 "Best fish & seafood book from Sweden".

Vinnare av årets Svenska Måltidslitteratur 2014, "Bästa Formgivning".

För dig som älskar eller vill veta mer om ostron.

"Ostron. Ja tack!", är titeln på en unik bok om ostron och framförallt det svenska västkustostronet. En bok som på ett avväpnat och humoristiskt sätt tar upp en del av myterna som finns kring denna delikatess för att se om dessa verkligen stämmer.

I boken, som inte bara är fylld med kärlek till ostronet, bjuds du på ett och annat udda recept och alternativa tips på hur man bäst kan avnjuta ett ostron.

Ostron har genom alla tider varit förknippat med en del givna regler om hur man ska göra och vad man ska tänka på när man äter ostron. Enligt boken "Ostron. Ja tack!" behöver du inte det. Istället hittar du inspiration att prova något annat till ostronen än bara citron och du behöver t ex inte alltid korka upp en flaska champagne för att kunna avnjuta ett ostron.

Författare är Mattias Palmgren och Peter Bjurling, Fotograf är Pelle Nilsson och grafisk form står Mattias Palmgren för.