-
PAOLO ROBERTOS ITALIENSKA KÖK – Mat från guda...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 175 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! ––
Neapel … Bara namnet får en att längta dit – vare sig man har varit där eller inte. En som har tillbringat mycket tid där är Paolo. Ända sedan han var en liten kille har han vistats många och lån läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174248104
- Titel
- Paolo Robertos italienska kök
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 266 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 853 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Neapel … Bara namnet får en att längta dit – vare sig man har varit där eller inte. En som har tillbringat mycket tid där är Paolo. Ända sedan han var en liten kille har han vistats många och långa perioder i byn Maddaloni, strax utanför Neapel. Och numera är han så hemmastadd att han till och med har en egen olivodling i trakten.Paolo har den napolitanska maten i hjärtat och i hjärnan, och tillsammans med honom upptäcker vi hans smultronställen i området – och inte minst hans godaste recept! Närmare bestämt cirka 60 recept på sallader, pasta, pizza, soppor, grytor, gratänger och desserter. Allt ackompanjerat av ett genuint och hänförande vackert bildmaterial som nästan får dofter och smaker att framträda.Maten i södra Italien har ofta grönsaker som grund, och genom att låta råvaror som till exempel tomat, aubergine och zucchini spela huvudrollen svänger Paolo ihop näringsrik vardagsmat med massor av smak. Dessutom delar han med sig av intressanta texter om det syditalienska kökets historia och kultur. Och förstås om råvarorna som hör till, som mozzarella, oliver, citroner och vin.Med Paolo som ciceron har man aldrig tråkigt. Han är en aldrig sinande källa av intressanta, dråpliga och rörande berättelser. Hans direkta och inkluderande sätt får folk runt omkring honom att öppna sig och dela med sig av de mest fantastiska historierna. Njut av dem, och njut av maten som får dig att längta till Neapel!
Bonnier Fakta 9789174248104 -
MINA GÄSTERS MAT : grillmenyer från Skinnarvi...
Nyskick. FÖRLAGSNY, se fler bilder! --- Bonnier Fakta, 2009.
Slut på förlaget.
Omfång: 160 sidor.
Illustrerad: Ja.
Bandtyp: Inbunden.
Mått: 197 x 254 mm. --- Han har knockats och räknats ut på fler än ett sätt, men alltid rest sig. Från ökänd ungdomsbrottslin läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240214
- Titel
- Mina gästers mat : grillmenyer från Skinnarviksberget
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 254 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 723 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Han har knockats och räknats ut på fler än ett sätt, men alltid rest sig. Från ökänd ungdomsbrottsling och sedermera proffsboxare till egen företagare, föreläsare, småbarnspappa, matlagare och författare – kort sagt en man med tusen järn i elden och en energi och vilja som få. Visst blir man nyfiken? Vem är han, Paolo Roberto? Och vad bjuder han på för god mat denna gång?I Mina gästers mat bjuder Paolo en brokig och för honom betydelsefull samling svenska och italienska gäster på härliga middagar – från barndomskamraten Roberto till biskop Arborelius. Vi får träffa hans boxningstränare Leffe Carlsson, den världsberömda vinmakaren Sandro Boscaini, regissören Staffan Hildebrand, mamma och pappa Roberto, en skräckinjagande granne, ett härligt gäng italienska vikingar, hans hustru Lena och hennes systrar samt italienska farbrodern Luca. Till varje gäst hör en berättelse, vilka tillsammans bildar en fascinerande karta över Paolos liv, då och nu.I Paolos förra kokbok – försäljningssuccén Mina fastrars mat – tog han med oss till fastrarna i Maddaloni, Neapel. Möten som både värmde våra hjärtan och frestade våra smaklökar. Och självklart är fastrarna med på ett hörn också denna gång – inte minst genom att det är deras recept som vi får laga och njuta av. Det är okomplicerade rätter med naturliga smaker och fräscha råvaror. Helt enkelt italiensk mat när den är som allra bäst – fräsch med fisk och skaldjur, maffig med kött, ny och rolig med grönsaker och mustig med pasta. Och desserterna är inte att förglömma! Tio förslag på måltidsavslutningar som är så oemotståndliga att det alltid finns plats i magen. Jonas och Lottie Hallqvists matbilder och Tina Axelssons porträttbilder i kombination med oslagbar italiensk matmiljö kokar ihop till en bok som bjuder på så mycket mer än bara härlig mat.
9789174240214
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn