Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Schokolade und Konfekt. Die Naturwissenschaftlichen und technologischen Grundlagen für den Schokoladenmacher und Konfektmacher. Mit 38 Textabbildungen und 4 Tafeln.

Schokolade und Konfekt. Die Naturwissenschaftlichen und technologischen Grundlagen für den Schokoladenmacher und Konfektmacher. Mit 38 Textabbildungen und 4 Tafeln.

Inbunden bok. Berlin, Herbert Cram. 1956. 198 sidor.

Gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. , skyddsomslaget är kantskadat och något tummat. 21,5x15,5 cm, 381 g. Rikt illustrerad. Tysk text.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen